reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny testujące w tym tygodniu, jeszcze tylko 8 m-cy i ....... będą

305653_351597211603902_718866530_n.jpg

reklama
Agapl o kurka, przepraszam cos mi sie pomieszało:baffled: noo to jutro trzymam kciuki za betke &&&&&
Aduś no niestety moj organizm wysyła mi ziastuny nadzchodzącej @ wszystko jest zawsze tak jak przed @ co troche odbiera mi nadzieję, ale czekam do jutra/ pojutrza na ostateczny werdyk.. jeszcze się nie załamuje tak do końca...

Magdalena ja też 13-go we wtorek mam betkę:tak: jutro robie tylko pierwszy taki kontrolny test, bo juz wytrzymac nie mogę :-p Mam nadzieje, ze ta 13 bedzie szczęśliwa....

no to i ja się do was dołaczę-wczęsniej podczytywałam,ale głownie w temacie UIU się udzielam...

po dwóch uiu zdecydowalismy sie na in vitro-wszytsko niby ok,a dzidziusia nie ma.wszytsie badania rewelka,nasienie Małżowiny super...uiu miała byś bezproblemowa..pęcherzyki rosły,pękały..a dalej nic...

mąz dostał kredyt..wyczekany..wymarzony-zdecydowalismy się na inf.
krótki protokół..badania(wszystkie w porzadku),poza amh ktorego doktor nie kazał robić.

puregon w dawce 150j.m przez 5 dni-potem zwiększony do 200j.m bo słabo rosły pęcherzyki...dziś na usg po dwóch dniach dawki 200 i tylko dwa pęcherzyki...a trzeci na granicy normy :(na jutro jeszcze puregon 200 a dzis i jutro juz antagonista.

w środę punkcja..a ja jestem przerażona..tym,że tak mało pęcherzyków..

może ktoś mi podpowie..jak to jest z tym puregonem?>jakie dawki brałyscie?jak długo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry