Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lesny, przy stymulacji bralam Gonal 900 a na wywolanie owulacji gonadotrophine, po punkcji aspergic, progesteron 400mg i lovenox.
Agapl - ty miałaś dawkę aż 900? Gonalu? Czy to błąd w tym co napisałaś? ( bo ja miałam 225 poprzednio, a i tak strasznie dużo to było jak dla mnie)

do transferu nie doszlo a juz 11pazdziernika mialm nastepna i 23pazdziernika punkcja a 28transfer normalnie na wariackich papierach dopiero teraz dochodze do siebie choc wiadomo teraz inny stresik

ale znaw was prawie wszystkie i kazdej kibicuje jak tylko moge najmocniej z calego serca i z kazda jest mi smutno kiedy sa takie dni jak te ostatnie kochana niezalamoj sie proboj dalej a napeno sie uda i bedziesz miala wymazonego bobasa.No i już oficjanie potwierdzam, wynik negatywny...:--
-( teraz czas sie pozbierać i wrócic do rzeczywistości, co nie bedzie proste, ale jakie mam inne wyjście?...
Trzymam za Was kochane mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dziekuję za Wasze![]()