Ja myślałam, że moje 26cioro kuzynostwa od 10 wujków (braci ojca) to rekord
Sol, brzuch jak na ten czas malusi aleeeeee..... cyce jak marzenie
@Ozis pojechałas po
@Biedroneczka83 - "trochę" za bardzo chyba. Fakt, wielu lekarzy przepisuje metforminę w ciemno, mi jeden lekarz jebnął dawkę 1500 nie sprawdzając nawet aktualnego poziomu glukozy czy insuliny. Tzn robiłam to wcześniej ale chyba jakoś z rok przed taką dawką. Piszesz, że zrobiłabyś wszystko na tym etapie? A ślepo wierzysz swojemu doktorowi i tracisz zarodki. A to takie same potencjalne dzieci jak te zaimplantowane w brzuchu i nikt mi nie powie, że nie. Nie mam w zwyczaju tu wchodzić w różne "głupie" dyskusje, ale nie lubię jak się komuś dosrywa. A już na pewno nie tym, którym się udało, a które mają wiele problemów z tym, żeby donosić. Ty beczysz, latasz, panikujesz, robisz testy i wrzucasz tu zdjęcia jakichś maziaków które ci wyszły, a ktoś po prostu inaczej odreagowuje stres. Ja też bardzo często a dużo żrem, wiem, że robię źle, bo też mam IO ale nie ma takiej siły która odciągnie mnie od lodówki czy barku z czekoladą kiedy "muszę". A uwaga Biedronki wcale nie była jakaś kąśliwa.
I nie chcę, żeby sie tu rozkręciła jakaś gównoburza bo nie o to chodzi. Szanujmy sie, bo po to jest to forum - żeby się wspierać a nie napierdalać. O!