Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak normalnie nie trzeba, to tylko ja jestem trudnym przypadkiemMasz znieczulenie ogolne do transferu??
Dziewczyny czy do transferu trzeba byc na czczo? Mam nadzieje ze nie?
Dziękuję!No właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]
To jesli chcesz to przetrzymam ta wizytę jeszcze trochę dla Ciebie, do bety.
Chociaż mam nadzieję że nie będzie Ci potrzebna.
Życzę Takiego cudu...[emoji4]
Zobacz załącznik 951430
o 12.00, a ty?Super! O ktorej zaczynasz?
Razniej w kupie[emoji3][emoji3]
Melduję się dziś 34 tc. Pessar wyjęty i czekamy. Worek owodniowy od dołu cały a rozwarcie jest na 0.5 cm, podobno na tym etapie ciąży to wcale nie jest jakiś dramat. Czekamy dalej....Może jeszcze choć kilka dni![]()
Nie trzebaMasz znieczulenie ogolne do transferu??
Dziewczyny czy do transferu trzeba byc na czczo? Mam nadzieje ze nie?
Melduję się dziś 34 tc. Pessar wyjęty i czekamy. Worek owodniowy od dołu cały a rozwarcie jest na 0.5 cm, podobno na tym etapie ciąży to wcale nie jest jakiś dramat. Czekamy dalej....Może jeszcze choć kilka dni![]()
Dokladnie my z mezem mamy ten konfort ze prowadzimy firme bo jak bym byla na etacie to juz dawno by mnie wywalili ale czego sie nie robi dlatego malego szczesciaMam nadzieje że się uda i tego życzę[emoji4]
No ja myślałam że będzie trochę łatwiej to pogodzić i ze nie będę potrzebowała tyle czasu spędzać w Polsce, ale jak nie idzie tak łatwo to i czasu na różne wizyty i badania potrzeba dużo niestety...
My po wizycie. Zdjątek nie ma, ale najważniejsze rzeczy posprawdzane - czyli dzidzie żyją a szyjka ma się dobrzeKolejna randka za 4 tygodnie
![]()