Jejku biedna, o ktorej powinny byc? [emoji8][emoji8]Dziewczyny nie ma jeszcze wyniku czekamyyyy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku biedna, o ktorej powinny byc? [emoji8][emoji8]Dziewczyny nie ma jeszcze wyniku czekamyyyy
Jejku biedna, o ktorej powinny byc? [emoji8][emoji8]
Beta dodatnia w 3 dniu to niezwykla rzadkosc, wynik.z 3 dnia nie powinien w ogole byc brany pod uwage, nie wiem po co ta invicta miesza kobietom w glowach.Dziś jest 3 dzień od transferu i byłam zrobić pierwszy bety wynik po transferze wyszedł niestety negatywny <0,1 . bo klinika invicta daje 3 terminy werfikacji . pierwsza po 3 dniach , druga werfikacje mam 23.04.2019 ale juz nie mam złudzeń ze bedzie pozytywnie . teraz tylko czekam na telefon od lekarza
No i super, wlacz sobie jeszcze wit D, chociaz 1000 j. No, to Twoja ostatnia z refundacja, zastanow sie dobrze komu ja powierzyc. Poza tym generalnie kaza odczekiwac 3 miesiace miedzy stymulacjami. Ja tez jak Margit polecam novum, maja dobre laboratorium embrio, a od tego tez duzo zalezy.Kwas foliowy jest ze mna juz od roku [emoji2]
Boje się ta stymulacja [emoji20]
Koenzym q10 jest w skladzie tego co Ci pisalam co ja bralam na poprawe komorek przy endomendzie:
Zobacz załącznik 964093
Ja mnialam w 3 dniu 0.8Beta dodatnia w 3 dniu to niezwykla rzadkosc, wynik.z 3 dnia nie powinien w ogole byc brany pod uwage, nie wiem po co ta invicta miesza kobietom w glowach.
No i super, wlacz sobie jeszcze wit D, chociaz 1000 j. No, to Twoja ostatnia z refundacja, zastanow sie dobrze komu ja powierzyc. Poza tym generalnie kaza odczekiwac 3 miesiace miedzy stymulacjami. Ja tez jak Margit polecam novum, maja dobre laboratorium embrio, a od tego tez duzo zalezy.
Ja mnialam w 3 dniu 0.8