reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak - super wiadomości. To teraz oby do piątku, a potem do poniedziałku. Kciuki mocno zaciśnięte, żeby było wszystko super &&&&&&&. A tak nie na temat jak zwykle wyszukałaś piękny obrazek na dzień dobry :tak: No i takiego obrazka ( ale żywego) każdemu stąd życzę :tak: ( sobie oczywiście też ;-))

reklama
Dzień dobry Kobietki!

Jak dziś Wasze nastroje? Bo u mnie kiepsko.. nic mnie nie boli, nie mam żadnych plamień i mam takie niepokojące przeczucie, że nie ma szans żeby się udało:no: dlaczego nie można tego jakoś wcześniej sprawdzić...:no:

Asiex - ja też początkowo nie miałam zbytnio objawów ( nie licząc mdłości, ale to mogło być też po lekach). Więc się nie przejmuj. Zresztą dziewczyny tutaj niektóre w ogóle nie miały objawów, z tego co pamiętam np. lilonka, a ona jest w ciąży aż z 2 maluszkami. Więc nie denerwuj się kobieto. Wiem, że łatwo się mówi a gorzej wykonuje, bo ja też nadal mam stresa. Teraz czy moje maleństwo i betka będą przyrastać tak jak trzeba nadal, bo sądząc po wysokości wyniku to ciutek maluszek wędrował i późno się wgryzł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry