Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.
U mnie bez zmian dopadł mnie solidny dół. Nie mam siły ani ochoty na nic, bo nie wiem jak. Coś się dzieje ze mną niedobrego, niby nogi mi puchną, czuję ucisk w klatce piersiowej, a to wszystko chyba stres i moje samozadreczanie się. Dodatkowo od wczoraj widzę śluz zabarwiony na brunatno, co mnie dobiło, że znowu w tym cyklu coś się dzieje i nawet do owulacji poprawienie nie dojdzie. Odpadam, sama ze sobą. Zapomniałam dziś o umówionym spotkaniu w pracy!!!!!
Justyska wiesz mam wrażenie, że Tobie się uda, że u Was czynnik męski i skoro jest już blastka to już pójdzie tylko dobrze! Trzymam mocno kciuki, żeby tak było
Miałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącegoTy mialas Ovitrell?
Jesli nie to beta super jak na 4dpt ;-)
Terazza przyrost
![]()
Hej kochana a kiedy zaczynacie kolejna stymulację? Jaki macie plan? Ja byłam dzisiaj na usg i jest pęcherzyk 15mm wiec jest szansa ze mogłabym podejść do crio w przyszłym tyg i tak sie wlasnie zastanawiam.Ojjj chyba doskonale Cie rozumiem ...
Wczoraj miałam takiego dola ze zaczęłam płakać
To chyba wszystko z bezsilności i lęku przed tum czy kiedykolwiek zostanę mama
WidZe tez jak mój mąż cierpi
Wspieramy się , jesteśmy razem ale strach czasem wygrywa
Ale musimy być silne , musimy szukać przyczyny i walczyć dalej [emoji173]️
Trzeba myslec pozytywnieMiałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącego

Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.

Myśl pozytywnie, to podstawa!Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Kochana będzie dobrze, i wszystkie w lutym będziemy rodzić, albo styczniuOo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()