kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Sznurki Milia gratulacje
ale Wam zazdroszcze
trzymam kciuki za testujące
ale Wam zazdroszcze
trzymam kciuki za testujące
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a czemu estrofem odstawiasz? mnie nie pozwolili...jestem taka podekscytowana !!
dr M dzwonil
nadal clexane, duphaston i encorton
estrofem odstawic
nawet te zastrzyki juz mi nie przeszkadzaja![]()

Nie wiem dlaczego mam odstawic, taka decyzje podjal dr M.
bralam tak:
3x1 duphaston
2x1 encorton
1x1 estrofem
clexane 1x wieczorem
gdzies czytalam i ktoras znajoma mowila mi , ze estrofem w ciazy jest zabroniony..
Wiesz kazda z nas jest inna, dlatego kazda bierze inne leki. Ja np jestem superek zdorowa i moglibysmy miec dzieci normalnie, ale moj Maz ciezko zachorowal , na szczescie zamrozil zdrowe lecz slabe juz nasionka i stad in vitro..
Cześć dziewczyny
Mam pytanie do tych z Was, które miała nieudaną procedurę invitro (pełną, ze stymulacją) Ja mam już drugi naturalny cykl po invitro i po raz drugi spóźnia mi się @. Co jak co,ale cykle zawsze miałam regularne - 27 dniowe. Teraz już drugi cykl nie mogę się "doczekać" @. Też tak miałyście? Wiążę to z tymi wszystkimi lekami, które przyjęłam. Ale to było już jakiś czas temu więc nie wiem czy słusznie.
kotki - nasz ginekolog - androlog estrofem kazał odstawić w okresie, gdy kształtowały się organy płciowe. Mówił, że z jego punktu widzenia mógłby być jakiś potencjalny problem, gdyby Maluszek był chłopcem.