reklama

Kto po in vitro?

reklama
hope

dzięki za wsparcie, ale sama wiesz jak jest....nie napisałaś czy wiesz jak sprawdzić czy kropek żyje?

nie mozna tego sprawdzic, jedynie na usg i to tez moze byc za wczesnie, jedynie liczy sie porownywanie wynikow-rosnacej bety i pozniej usg czy wszystko rosnie prawidlowo, b. mi przykro ale na razie zostaje ci sikacz i wiara, i to ze nie masz innych objawow-skorcz to moze byc rozpychajaca sie macica i reakcja na stale zmieniajace sie tam uklady, dla spokoju zadzwon do lekarza moze ci przesunie usg na dzisiaj? i na prawde nie desperuj tylko wez sie w garsc, ja to juz zrobilam i jest troche lepiej, jak bedziesz szalec to tylko zaszkodzisz i zrob sobie sikacza!!!

a ja znalazłam na forum "spec.ginekolog radzi"...Radził również abym zrobiła Sobie badanie beta HCG, które będzie mówiło o tym czy płód żyje czy nie"...wyrwane z tekstu,dziewczyna wlaśnie pytała lekarza o to samo...

dziękuje kochane

może jakoś wytrzymam do jutra, bo już u mnie dzisiaj bety nie zrobie, zobaczę co mi jutro lekarz powie, najwyżej pójdę na bete w poniedziałek a później w środę, no cóż przecież jak kropek chciał mnie opuścić to na siłę i tak go nie zatrzymam....to czekanie jest straszne...masakra

matylda mysle ze masz zwyczajnie schize przedwizytowa i tez tak mialas przedtem przed 1 bata i przed druga tez-za tak ci przypomnne, i jakos nadal nie mozesz w to uwiezyc ze jestes w ciazy, wydaaje mi sie ze tak to z toba jest i tyle, ja tez tak mam wiec cie rozumiem chociaz jakos sie wyciagam z dolka, tez nie chce tu dziewczynom narzekac bo przeciez wiele z nich czeka na te pierwsze bety i na transfery i punkcje, wiec to nasze narzekanie jakby nie na miejscu, musimy byc dla nich silne zeby im dac nadzieje i wiare ze wszystko bedzie dobrze, wiec matylda please, wizyte masz jutro, sikacz jak robilam ten kreskowy to te kreski inaczej wygladaly, ta testowa przed pierwszym usg ze wzgledu na wzrost hcg byla mocniejsza niz ta do porownania wiec mozesz tak domowym sposobem sobie udowodnic ze wszystko gra, wiec prosze po raz kolejny idz i zrob test a jak go nie masz to sie przejdz-dobrze ci zrobi, kup go i uzyj, gwarantuje ze bedzie ci lepiej, mi bylo i na pierwsze usg szlam uspokojona, potem swirowalam znow przed drugim i tak w kolko wiec jak sobie powiesz ze sie swiruje i kazda tak ma to bedzie ci to latwiej zaakceptowac, dla mnie ten twoj skorcz to rownie dobrze mogl byc z nerwow bo jak tak sie nakrecasz to nic dziwnego, wiec uspokoj sie dla dobra twojego kropeczka ktory pewnie nie lubi jak mu sie chalupka kurczy!!!!!!!

hope

dobrze, że tu jesteś, bo sie teraz sama do kompa śmieje........to Ty robiłaś tylko dwa razy betę.....twrdziel z ciebie....na zakupy nie ma szans, bo mój mężul skrzeczy że za gorąco i nie wolno mi wychodzić z kropkiem.....powiedział że mam robić zakupy przez allegro.....i opieprza mnie cały czas że świruje....zastrzele go zamiast mnie wspierać...no cóż takie te chłopy są..

i dobrze ze cie opieprza! ja tez chetnie bym to zrobila ale jak ciebie opieprze to sama siebie tez musze a to bylaby juz lekka demencja :szok:, na dupe tez by ci sie nalezalo ale kropek cie chroni przed karami cielesnymi-masz szczescie!!!!! zakupy na allegro tez ok wszystko tylko nie smecenie, beta kolejna nie jest mi potrzebna skoro musze na wyniki czekac do kilku dni-bzdura ponura, kicham na to ! nic nie poprawia humoru jak spontaniczny szczoch i dwie krechy-miodzio, starcza mi potem optymizmu na kilka dni...i zabawa zaczyna sie od nowa hmmmmmm, co do mezow moj tez mnie opieprza i dobrze bo oni wiedza ze to moze zaszkodzic a dobre slowa do nas nie trafiaja, czyz nie moja droga... no wiec sie wsciekaja bo sa bezsilni, wiec zrob chlopu przyjemnosc, zadzwon i powiedz ze juz ci lepiej na pewno sie ucieszy i ty tez i zdobedziesz pare punktow za dobry uczynek! no mysle ze juz ci lepiej, ja wlasnie przerabiam ciuchy, dawno mialam pare pomyslow i teraz je realizuje a to zawsze daje dobry humor jak cos cool wyjdzie, uffff u mnie tez wygar jak cholera, pamietaj duzo pij jak jest duszno bo organizm sie szybciej odwadnia nawet jak jestes w domu, chyba ci juz lepiej co?

No pewnie że lepiej....hahahaha

ten szczoch mnie rozbawił.....a mój mężul w domciu i chrapie mi za plecami, a ja oglądam tvn i pisze z tobą.ja nie bardzo mam się w co przebierać, bo sie ze mnie taka kulka zrobiła od ostatniego lata że w nic się nie mieszczę, dlatego te zakupy przez allegro...wody pije dużo i ciągle latam po niej do kibelka.....ide znowu

ej w kwestii sikania to wczoraj poszlam z cwaniaczkiem na spacer na pole truskawkowe i po drodze dwa razy zaliczalam krzaki-niezbyt wysokie ale wisi mi to jak mus to mus, no nie? a truskawki byly ok tylko ze sprzedawali przy polu z innego bo na tym kolo mnie to jeszcze niedojrzale a ja wole sama zrywac chociaz tez stary mi powiedzial ze nie mam bo schylac sie nie powinnam, no to bedzie zrywal w weekend a ja bede patrzec ;P
ja tez chce tvn albo jakikolwiek polski program tak mi tego brakuje a na razie do polski sie nie bede mogla wybrac, chyba pogrzebie w dvd i zarzuce jakis filmik polski latwy, lekki i przyjemny, zycze milego zalegania na kanapie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry