Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hope
dzięki za wsparcie, ale sama wiesz jak jest....nie napisałaś czy wiesz jak sprawdzić czy kropek żyje?
, na dupe tez by ci sie nalezalo ale kropek cie chroni przed karami cielesnymi-masz szczescie!!!!! zakupy na allegro tez ok wszystko tylko nie smecenie, beta kolejna nie jest mi potrzebna skoro musze na wyniki czekac do kilku dni-bzdura ponura, kicham na to ! nic nie poprawia humoru jak spontaniczny szczoch i dwie krechy-miodzio, starcza mi potem optymizmu na kilka dni...i zabawa zaczyna sie od nowa hmmmmmm, co do mezow moj tez mnie opieprza i dobrze bo oni wiedza ze to moze zaszkodzic a dobre slowa do nas nie trafiaja, czyz nie moja droga... no wiec sie wsciekaja bo sa bezsilni, wiec zrob chlopu przyjemnosc, zadzwon i powiedz ze juz ci lepiej na pewno sie ucieszy i ty tez i zdobedziesz pare punktow za dobry uczynek! no mysle ze juz ci lepiej, ja wlasnie przerabiam ciuchy, dawno mialam pare pomyslow i teraz je realizuje a to zawsze daje dobry humor jak cos cool wyjdzie, uffff u mnie tez wygar jak cholera, pamietaj duzo pij jak jest duszno bo organizm sie szybciej odwadnia nawet jak jestes w domu, chyba ci juz lepiej co?