reklama

Kto po in vitro?

Buziulek, do wyboru masz jeszcze dwie kliniki - Gametę w Gdyni, tam właśnie przyjmuje dr Ś, i Invimed, również w Gdyni.
Zaplecze laboratoryjne to jedyny plus Invikty. Ale i tak wybór należy do Ciebie :-)

reklama
Witaj Buziulek :-)

Ja leczę się w Invimedzie w Gdyni u dr K... tak jak Lawendowy Sen i jestem bardzo zadowolona podejściem do pacjenta. Uważam, że doktor dobrze prowadzi stymulację, do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Ja jestem w Programie "In vitro z sukcesem" opłata za program 11 900 zł + przy każdym podejściu leki ( mnie hormony kosztuja 2 800 zł)+ badania do zabiegu. Wydaje mi się, że mają kolejną edycję programu.
Jak spojrzysz na moją stopkę to zobaczysz, że chyba za 3 podejściem (2 stymulacją) mnie się udało.

Ostatnia edycja:
Madzialenak W in viccie zakończył się ten program, po nowym roku zobaczymy czy będzie kolejna edycja. Dziękuję bardzo za info wejdę sobie na stronkę i trochę poczytam o klinice. Wiem, że powodzenie jest uwarunkowane od wielu czynników i to że jestem zdrowa wcale nie oznacza, 100% powodzenia, ale myślę, że przyjdzie też i mój czas:-D

Buziulek mi chodzi o program w Invimedzie. Na początku chciałam przystąpić do programu "In vitro do skutku" w INVIKCIE, jednakże zrobili na mnie bardzo negatywne wrażenie i z kosztami, i z podejściem, że zrezygnowaliśmy z mężem. Rzeczywiście laboratorium mają bardzo dobre, ale co z tego jak pacjenta traktują szblonowo, a przecież każdy organizm jest inny, zresztaą nie zlecili jednego badania mężowi poprzez, które okazało się, że wcale nie jest tak kolorowo. W Invimedzie dopiero mąż miał zlecone wszystkie badania i okazało się, że problem nie tkwi tylko w moich jajowodach.

Buziulek podoba mi się Twoje podejście, to prawda każda z nas musi czekać na "swój moment". Nikt nie obiecywał, że uda się za pierwszym razem. Życzę Tobie dużo wytrwałości w dążeniu do wymarzonego celu :-)

Madzialenak Cieszę się, że Wam się udało :-D ja mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się i podjęcie decyzji gdzie i u kogo. A to gdzie się uda to nie ma reguły, czasami samo nasze nastawienie może mieć zbawienny wpływ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry