reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kwiatuszek - ja nie polecam medartu. Miałam tam pierwsze invitro - i nawet nie to, że się nie udało, ale w ogóle jakiś taki bałagan był, ciągle byłam niedoinformowana. Lekarz czasem nawet nie miał naszej kartoteki i mówił jakieś uniwersalne mądrości. Mam porównanie z inną kliniką i wiem teraz, jak to powinno wyglądać. Ocena w skali do 6: medartu 2+, gamety 5+.

My na Sylwestra idziemy do naszych znajomych. spędzamy go tylko w czwórkę, co mi bardzo odpowiada.

Gotadora, a co powiesz na takich opiekunów?

Już niedługo, u Ciebie, taki widoczek :-)

534284_372137196216570_735513766_n.jpg

Królik mój bardzo lubi dzieci, jak tylko słyszy dziecięcy głos to od razu jest przy dziecku, ale jak przyjdzie jakiś złośnik mały to Brunuś w nogi, pies jest bardzo łagodny dla dzieci, ale zauważyłam,że woli być z daleka :-D ale jak coś to dzielnie znosi wszystkie tarmoszenia więc wydaje mi się,ze moje zwierzaczki będą miła kompanią dla naszych maluszków ;-) ... mój M przez ostatnie dni robił światło w naszym już jakiś czas temu kupionym, ale ciągle powoli remontowanym mieszkanku, powoli bo i ja odpuściłam, bo - jak niektóre z Was wiedzą mam za ścianą wredną babę, ale teraz jak zaświeciły się te światełka to tak jakoś mi się zachciało tam wprowadzić, muszę jakoś M zmobilizować, żebyśmy mogli tam szybciej zamieszkać, a tę wredną babę jakoś zniosę :rofl2:

jak będę obok jej mieszkać to raczej maszyny nie będę słyszeć, ale za to będą możliwe spotkania na klatce, w korytarzu :crazy: , mam drzwi tuż obok jej, a ta wredna stale coś stawia pod naszymi drzwiami, bo obok swoich już nie ma miejsca :angry: ... sąsiedzi mi powiedzieli,że nasza ulubiona sąsiadka miała zrobić stroik, który ta fajna sąsiadka miała od niej wręczyć mojemu mężowi do rąk własnych :szok: tak na marginesie - to babsko jest ateistką, ale święta obchodzi kilka miesięcy - stroiki, choinka, świeczki i kolędy

ps. zapomniałam napisać,że gdzieś wyjechała, więc mieliśmy spokojne święta :-)

Ostatnia edycja:
Agapl, gotadora - fajnie, że już zaczynacie niedługo swoją stymulację.

Madzialenak - to w poniedziałek będziesz miał piękne widoki na usg. Pęcherzyk z maluszkiem :tak:

Kate071 - nie przejmuj się tak wczesnymi testami z moczu. Często betka na początku jest niska, a potem pięknie rośnie. Będzie dobrze kochana.

Sznurki - super, że już zobaczyłaś swojego maluszka. Oby teraz pięknie rósł i nie martwił swojej mamusi przez kolejne 8 m-cy.

Aduś - niedługo będziesz miała piękne wyrośnięte komóreczki. Zobaczysz.

A ja mam wolne sylwestrowe już od wczoraj. No i dzisiaj po porządkach odpoczywam. Popijam lekkiego drinka ( gotowa mieszanka - ma aż 10%). A na sylwestra idę do znajomych do domu. W tym roku zero bali i wyjść ( zawsze ze znajomymi chodziliśmy, ale w tym roku pogrzeb był mojej mamci i nie mam na to nastroju). Zresztą m. powiedział, że i w przyszłym możemy nigdzie nie iść oby tylko udało się z maluszkiem ( widzę, że też mu bardzo na tym zależy, bardzo przeżywał jak teraz nie wyszło jednak).

Gotadora - a takie wredne sąsiadki po prostu się zdarzają i tyle. Moja z góry sąsiadka jak tata mój zamiatał jej schody, bo starsza kobieta i chciał pomóc to powiedziała, że on jej śmieci wysypuje ( a było odwrotnie).

Madzialenak - dbaj o siebie i nie przemęczaj się. Maluszek jest teraz najważniejszy. Ale tego Ci przecież nie muszę tłumaczyć. Przecież Ty to świetnie wiesz, bo to Twój mały cud :tak:

reklama
Lawendowy_sen - pracuś z Ciebie. Ja na sylwestra nic nie robię.
Nie licząc mufinek piernikowych w polewie czekoladowej. Ale ja mam jeszcze ciastka ze Świąt ( sama robiłam pierniki, kruche z migdałami, maślane i jeszcze mieszankę ciasteczek z powidłami różnych) no i te będę brać na spotkanie ze znajomymi. Jeszcze mój m. będzie robił sałatkę z opieniek, jajek i ogórków kiszonych ( lub korniszonów). Umówiliśmy się jeszcze, że wyskokowe napoje i normalne my przynosimy i oczywiście szampana, bez alkoholowego dla dzieci też.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry