Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej. Witam wszystkie Najsilniejsze Kobiety świata w Nowym Naszym Roku!!!!! Miłego i udanego dnia :-) kate dziś za Twoja betkę ogromne kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Kochane nowy rok i nowe energie w dążeniu do naszego wymarzonego szczęścia. Trzymam za nas wszystkie kciuki, kate a dziś za Twoja betkę nie wypuszczam energii, którą tylko dla Ciebie już na dziś zarezerwowałam.
Dziekuje Wam!! Dzisiaj rano zrobilam kolejny test, wyszla jedna kreska a po chwili pojawila sie druga ale bardzo jasna, pytalam meza czy tez Ja widzi, bo juz myslalam, ze mam omamy wzrokowe... Jestem juz po becie- zobaczymy ...
Lawendowy_sen - maska wenecka super! Kate071 - trzymam mocno kciuki za wysoką betę! )))
Wszystkim dziewczynom dziękuję za noworoczne życzenia, naprawdę ujęła mnie atmosfera na tym forum, jesteście super
Jeszcze trochę się gubię, kto jest na jakim etapie, zwłaszcza jak nie ma podpisu, ale się w końcu połapię
Ja dziś jadę na monitoring stymulacji - brzuch już wywalony na maks, a to dopiero 6dc. Naczytałam się przez święta dużo niepochlebnych artykułów o IVF (z punktu widzenia ryzyka i skutków ubocznych), ale widzę, że jesteście żywym przykładem, że to ma sens
Jeszcze raz życzę Nam wszystkim w tym Nowym Roku dużo różowych ślicznych bobasków - musi się udać!