Pingwinek...ja juz zaczynam powoli zaciskac kciuki za ciebie w poniedzialek! szybko to wszystko idzie i juz niedlugo bedziesz brala maluchy/malucha do domku!
na ile sie zdecydowalas?
co do tego, zeby przedluzac stymulke to dodam do tego co madzialenak napisala, ze takimi dlugimi stymulacjami moga cie PRZEstymulowac i wtedy naprawde moze byc problem, uwierz mi. te 6 jajeczek to naprawde bardzo dobry wynik. pamietam tez, ze podchodzisz w Novum, a oni postaraja sie wyciagac wiecej jajeczek i potem wkladaja je do specjalnego inkubatora i tam one jeszcze dojrzewaja...wiec spokojnie, moze cie zaskoczyc, ze jeszcze wiecej jajeczek masz

a nie wiesz kto w poniedzialek robi punkcje? mnie robil dr Zamora,jest super!! tak samo transfer, no i pieknie wlozyl mi mojego blastka!
Sony...ja sie nie znam na nasieniu, bo u mojego to bylo 80% poprawnych, wiec nie mielismy z tym problemu...
ale juz jestes po wizycie, dostalas zastrzyk wiec STARTUJESZ!! zobaczysz jak ci zleci! super

co bierzesz i jak sie czujesz?
madzialenak...mnie tez sie marzy fryzjer, ale jak mam czas, zeby sie umowic to zawsze maja jakies amoniakowe farbowanie, wiec nie chce tego wdychac...a wlosy juz mam jak mop...zazdroszcze ci,ze udalo ci sie dzis zadbac o siebie...ja NAPEWNO ide po weekendzie do fryzjera, moze bardziej bede czlowieka przypominac