reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry i niech taki zostanie az do dobranoc!
ja juz po spacerze z psem, trzech zastrzykach z brzucho, sniadaniu i zaraz czas na encorton.
Madzialenak - dziekuje i pamietam jak tu zagladalam kiedy Ty bylas przed testowaniem - ja sie wtedy stresowalam, a co dopiero Ty! Bardzo sie ciesze, ze Ci sie udalo i zycze duzo zdrowia i swietnego samopoczucia na cala okragutka ciaze.
Pingwinek - moze bedziesz testowac w dniu mojego transferu? jutro pewnie doktor L. (Ty tez mialas transfer u Niego?) mi cos powie na temat potencjalnego terminu punkcji i T. Odpoczywaj ile mozesz, swoja droga nawet nie moge sobie wyobrazic tych emocji po T. Ja juz jestem ciagle pomiedzy ekscytacja a strachem.Trzymaj sie cieplo!
milego dnia dziewczyny!

reklama
Wanda zobaczysz jak ten czas zleci, już niedługo i Ty będziesz testować a my będziemy mocno ściskać kciukasy.

A tak poza tym dziewczynki to ja się jeszcze nie podzieliłam wiruskami ciążowymi. Łapcie ile się da, jak nie wystarczy to jeszcze podeślę :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak - ano nie mogę spać, bo tak jak pisałam, śpię w dzień dużo i potem wieczorem nie mogę zasnąć :D Dziękuję za poradę :* faktycznie się wybiorę, sprawdzę progesteron i od razu TSH. Ja jakoś się nastawiam jednak na powtórkę, dziś boli jak na @ i ustępują dolegliwości z okresu punkcji... Poza tym po tym nieszczęsnym transferze doktor S. powiedziała, że zapisała w dokumentacji o tych moich problemach, żeby wiedzieli przy następnym transferze. I może dzielę włos na czworo, ale mnie tak od razu tknęło, że jak mówi o następnym, to pewnie jest wysoce prawdopodobny... Dobrze, że mam mrozaczki...
Wanda - mi robił punkcję doktor Z., a transfer robiła doktor S., doktor L. tylko sprawdzał 2 razy pęcherzyki przed punkcją. Trzymam za Ciebie mocno kciuki :-)

Hej mamuski, obecne i te juz nie bawem :-) zaraz do wampirów lece, mysle czy tą bete zbadac... Mirzylam temp. w p...wie i mam 37.4 to chyba zle co ...? za to dwa dni temu rano obudzilam sie mokra jak szczurek, wiec wtedy chyba spadla? jak to jest z ta temperaturą :-( bo juz nie kumam...
Darii fsh na poziomie 6 jest moim zdaniem OK, podobno razem z lh stosunek powinien byc jak najblizszy 1. Takze nie masz powodow do zmartwien :tak:

Wanda_dd - witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś i się "objawiłaś";-)
SonySony - używaj teraz męża, póki macie czas tylko dla siebie, bo już wkrótce pewna kochana mała istotka wprowadzi do Waszego życia niezłe zamieszanie.
darii - będziemy walczyć pomimo niskiego AMH i oczywiście wygramy!!! taki plan na najbliższy rok:tak::tak:

Jeśli chodzi o mnie to jak to mówią gdy się nie ma co się chce, to się chce co się ma. My mamy jeszcze wolność, więc korzystamy z braku domowych obowiązków i w niedzielę wreszcie udało się nam pierwszy raz w tym sezonie wybrać na narty, a wczoraj pospacerowałam sobie po naszej śląskiej galerii handlowej.

Adus, powodzenia uwampirow.
A temperatury w naszym przypadku nie warto mierzyc bo napedza ja progesteron jaki bierzemy. Przetestowalam te teorie ostatnio na sobie. Zbadalam w dniu testu. Tempka byla 37 z groszami a test negatywny.

Pingwinek Ty jesteś kolejna czarownicą, jaki kolejny raz??? chyba, że po urodzeniu za kilka lat! Ja też miałam ból jak na @ i co ? mały szkrab rośnie w brzusiu. Spokój i pozytywne nastawienie to teraz Twoi najlepsi przyjaciele a nie czarnowidztwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry