NadziejaJest
Fanka BB :)
No i sie poryczalam. Cala sie trzese. Mozecie mnie zjechac ale to jest silniejsze ode mnie. To moja ostatnia szansa z in vitro. A czuje ze te skurcze wczorajsze to byl zly znak. Nic juz nie czuję...tylko pustkę w środku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja o tym tez myslalam ostatnio, jak Was pytałam o te siniaki. Ale na fotoshopie Ci usunieNo właśnie u mnie to samo rano jakby znikał. To dziwne. Choć podobno tak jest![]()
Właśnie sobie uświadomiłam , że przez te zastrzyki z heparyny i siniaki na brzuchu nie będę mogła sobie zrobić sesji brzuszkowej z odkrytym brzuchem.
Wiem, że to nic i pierdoła, ale tak dopiero to dotarło do mnie [emoji849]
I daje sobie uciąć ręce,ze jesteś mega zgrabna !!!O mateńko ale z was szczuplaki. [emoji14] Ja przy pierwszej ważyłam 57 z 173 cm a teraz nie mogę zejść poniżej 65 [emoji36]
Faaajnie. Pokażcie jak startujecie z brzuszkami. Tęskno mi bardzo, a brzuszki małe i duże są piękne [emoji7]
Fajnie,ze takie zgrabne laski jesteście10TC+1, no i rano więc poza maleńkim czymś pod pępkiem póki co trudno się dopatrywać ciąży. Ale jak zaczniemy rosnąć to wrzucę inne [emoji3526]
Ja z tych niskich 164 cm i jak rzytyje cokolwiek to od razu widacJej, ale Wy musicie być szczuplutkie dziewczyny... przy takim wzroście taka waga i do tego w ciąży... ja mam 173 i jak szłam do ślubu to wazylam 52 kg.. jak patrzę na zdjecia to wyglądałam jak wieszak normalnie... teraz mam 64 kg A i tak chyba nie wyglądam na grubą..
Kochana!!! Proszę Cię!!! Nie przestawiaj wierzyć!!! Wczoraj mi tu dziewczyny pisały,ze to hormony i to może być dobry znak !!!No i sie poryczalam. Cala sie trzese. Mozecie mnie zjechac ale to jest silniejsze ode mnie. To moja ostatnia szansa z in vitro. A czuje ze te skurcze wczorajsze to byl zly znak. Nic juz nie czuję...tylko pustkę w środku.
Aj no pierwszy raz, może dlatego lekki stresik że mi to wszystko popęka przed[emoji23]No tak przciez ty chyba pierwszy raz przechodzisz stymulacje? Nic sie nie martw z tego co piszesz to ladnie to wyglada. A punkcja to pikus. Smacznie pospisz. Ja to zazwyczaj nawet nie wiem kiedy i juz jest po. Wazniejsze zeby ci wyjeli piekne jajeczka![]()
Mój cały czas mówi, że jestem wredna[emoji848][emoji23][emoji23]Moj to chyba lubi swoja. Ale on jest specyficzny. Za to psioczy na inne rzeczy, na mnie tez czesto![]()