pingwinek75
Fanka BB :)
Sony, nie ma czego zazdrościć - u mnie to jak czekanie na ścięcie...
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprzednio nie było tak ładnych zarodków więc teraz złość i żal będzie jeszcze większy jak sie nie uda przy takich ładnych kluskach
nic w necie nie moge znależć 
Piszą tam ze niby przy jednej dobrej klasy blastocyscie szanse na powodzenie to 50-60%, a dwóch nawet 75%ale ja nie wierze zebym taka szanse az miala:-( oby ni wstrzelic sie w te cholerne 25%
![]()
:-)
ale uwierz mi że tylko w tej sprawie, w innych zawsze widze szklanke do połowy pełną :-) .. ale weź tu w takiej sprawie bez granicznie wierz w sukces jak ta szklanka już dwa razy sie stłukła i rozłała
Poztym to są statystyki amerykanów a u nich zawsze wszystko jest 'do przodu', chyba NASA im pomaga
Jak sie uda to w piątek nawet specjalnie się nadstawie na tego kopniaka 
Aduś - ja mam Estrofen tylko 2 x 1 a 2 mgNo dobra, wolę się już nie zastanawiać... Jutro robię badania...
Czy mogę pomarudzić? Mam dość tej luteiny - brzuch mam już jak w widocznej ciąży i nie potrafię go wciągnąć. Jeszcze w tym tygodniu pójdę do pracy i zastanawiam się jak będę się z tego wydętego brzuchola tłumaczyćA tu jeszcze tydzień muszę ją brać...