reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony podzielam zdanie pingwinka ... jak ścięcie a u nie to już trzecie ścięcie :szok: poprzednio nie było tak ładnych zarodków więc teraz złość i żal będzie jeszcze większy jak sie nie uda przy takich ładnych kluskach:zawstydzona/y:
Sony ale ty niebawem zaczynasz a to zleci szybciej niż myslisz;-)
Pingwinek tzn że idziesz zbadać progesteron i estradiol, nie mialas zlecone przez lekarza? ale nawet dla wlasnej wiedzy mozesz, tylko nie wiem czy ten estradiol jest az taki ważny jak progesteron :eek: nic w necie nie moge znależć :-p

Ale za to wy już blisko........:-)
Wzięłam sobie w pracy od przyszłego tygodnia urlop, tylko żebym w mieszkaniu nie ześwirowała:)

Ile dni się bierze stymulację, pytałam lekarza to mi powiedział że w piątek mi powie. Chciałabym już coś teraz więcej wiedzieć. Na 4 dni mam zastrzyki, ale czy będę je brać do 14 dnia cyklu czy się przestaje wcześniej??

Piszą tam ze niby przy jednej dobrej klasy blastocyscie szanse na powodzenie to 50-60%, a dwóch nawet 75%:eek: ale ja nie wierze zebym taka szanse az miala:-( oby ni wstrzelic sie w te cholerne 25%:wściekła/y:

Aduś, co prawda ustaliłyśmy z Kingą, że kobiet w ciąży się nie bije. Ale Ty grabisz, grabisz i nagrabisz :-) :-D :-)
W piątek zleję Cię na kwaśne jabłko, przy ludziach :-D
No Twój optymizm powala :-)

Witam :)
a ja dzisiaj miałam ciężki dzień z tatą. Tak jak przewidziałam. Co chwilkę był pomysłowy dobromirek.

No i niestety jeżeli chodzi o diagnozę to pani neurolog stwierdziła, że mój tato ma mocne otępienie ( w sumie można dostać 30 pkt, a przy 22 pkt już się zaczyna jakiekolwiek, a tato dostał tylko 13 pkt). No i mam skierowanie na tomografie komputerową głowy dla taty. Jutro muszę go zarejestrować, bo dzisiaj już było za późno na to.
No, a z pozytywnych rzeczy upiekłam zaś dzisiaj ciacho i chlebek swojski. No, a poza tym byłam na zumbie. Milusio się zmęczyłam.

Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Ja już mykam spać. DOBRANOC :)

Lawendowy wiem wiem mój optymizm jest wyjątkowy :laugh2:ale uwierz mi że tylko w tej sprawie, w innych zawsze widze szklanke do połowy pełną :-) .. ale weź tu w takiej sprawie bez granicznie wierz w sukces jak ta szklanka już dwa razy sie stłukła i rozłała :eek: Poztym to są statystyki amerykanów a u nich zawsze wszystko jest 'do przodu', chyba NASA im pomaga :-D Jak sie uda to w piątek nawet specjalnie się nadstawie na tego kopniaka :-D

reklama
Aduś - ja mam Estrofen tylko 2 x 1 a 2 mg :szok: No dobra, wolę się już nie zastanawiać... Jutro robię badania...

Czy mogę pomarudzić? Mam dość tej luteiny - brzuch mam już jak w widocznej ciąży i nie potrafię go wciągnąć. Jeszcze w tym tygodniu pójdę do pracy i zastanawiam się jak będę się z tego wydętego brzuchola tłumaczyć :crazy: A tu jeszcze tydzień muszę ją brać...

Pingwinek :-) jaki tydzień? o wiele dłużej będziesz brać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry