Liliana87
Fanka BB :)
Widocznie takie zmiany hormonalne zachodzą, ze inne zmysły i nawyki sie bardziej wyostrzaja.Tak... jest to przykre. Zapomina się dosłownie o wszystkim. Ponoć jest to dostosowanie się do opieki nad dzieckiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widocznie takie zmiany hormonalne zachodzą, ze inne zmysły i nawyki sie bardziej wyostrzaja.Tak... jest to przykre. Zapomina się dosłownie o wszystkim. Ponoć jest to dostosowanie się do opieki nad dzieckiem.
O, jak cudownie[emoji7][emoji7]u nas leje ostro deszcz ;/U nas od godziny pada ŚNIEG!!! Siedzę w oknie i cieszę się jak dziecko. Pierwszy raz tej zimy pada
Nieee! Broń Boże, nigdy nigdy. To moja pierwsza miłość [emoji3531]Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, ale szczerze tylko! czy przez problemy z niepłodnościa mieliscie z Waszymi partnerami takie kryzysy że poważnie mysleliscie o rozwodzie ?
Z ciebie to sie zawsze smiejemyA o mnie też pyta ten Twój przystojny mąż [emoji12]. Pozdrów go[emoji12]

No wez, weteranko! Nie katuj się tak.już jutro a może by jeszcze poczekać z dzień albo 2? Hihi co wy na to
Jego. Bo inny da Ci to, czego ja nie mogę.
Miałam pisać dokładnie to samo...I to nie raz takie kryzysy były.Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, ale szczerze tylko! czy przez problemy z niepłodnościa mieliscie z Waszymi partnerami takie kryzysy że poważnie mysleliscie o rozwodzie ?
Dziwczynt pisały, że na jedno jajo przypada 300 350j. Wynik miałam z piątku 2069, dzisiaj 8 jajek, wiec to się zazębia myślę.Dziewczyny martwię się moim estradiolem, Wasze są bardzo wysokie względem moich wyników. 6 dnia stymulacji (Menopur 75, Gonal 150, Gonapeptyl) estradiol 163.3, natomiast 10 dnia 994. Co sądzicie? Punkcja planowana na piątek lub sobotę.
Po porodzie w sumie też to długo trwało.Potwierdzam, czarna dziura w mózgu jakaś się robi... Niby mówią że baby brain, ale mi nie minęło do końca. Przez całą ciążę notowalam co mam zrobić nawet pierdoły, bo mi uciekało... Byłam taka na siebie zła, że nie pamiętam o czymś tam, ale to było nie do ogarnięcia mózgiem. Tylko karteczki pomagały.
Na bogato[emoji23]Ja to mialam chyba 7000
Czyli jak się spotkamy to będziemy się znali jak łyse konie?[emoji23]No widzissz jak fajnieSmialo wiecej sie udzielaj. Ja mysle ze tu beda znajomosci i przyjaznie na dlugie lata. Moj m to juz taki przyzwyczajony ze wieczorami siedze na forum i ciagle sie pyta po loginach a co slychac u ... ?