reklama

Kto po in vitro?

Anna, kciuki nadal zacisniete &&&&&&&&&&&&

Pingwinek, faktycznie Lilonka ma racje, ten wielki brzuch moze byc obiawem hiperki. ZMierz obwod i sprawdz wage. Mnie lekarka kazala glownie kontrolowac wage. Mimo tego,ze nie przytylam, bolal mnie glownie lewy jajnik i to bardzo a na usg okazalo sie,ze mam mala hiperke. Jajniki po 8cm. :szok:

reklama
Przed chwilą wstałam po popołudniowej drzemce. Sama nie wiem, co się ze mną dzieje, bo dopada mnie zmęczenie.
W ciąży nie jestem, wiec nie wiem, jak jest tego przyczyna? A może to nerwy tak na mnie wpływają?

Anna kciukasy zacisnięte &&

Adus nie świruj tak. Wszystko jest dobrze. Zaciskam cały czas && i Pingwinku za Ciebie oczywiscie też &&

Ja dzis byłam na wizycie. Do poniedziałku dalej Gonapeptyl, ale tylko pół dawki + Fostimon (ampułka+2 rozpuszczalniki). We wtorek kontrola. Dr mówił, ze punkcja wyjdzie ok 28-29/01 :-)

Anna trzymam kciuki za Twoje maleństwa &&&&

Wanda tak emanujesz szczęściem,że aż monitor mam jakby jaśniejszy po Twoim poście :-D cieszę się i trzymam kciuki &&&&

Lawendowy Sen a wiesz mi się też tak jakoś chciało spać, ale nie mogłam bo obiecałam babci obiadokolacje razem, więc może wcale nic Ci nie dolega, tylko taki dzień śpiący, nie wiem jak u Was ale tu była taka bylejaka pogoda, w sam raz do łóżka - nie martw się, a może za mało spałaś i Twój organizm się domaga więcej :-)

Oskaa trzymam kciuki za stymulację &&&&

Pingwinek bądź dzielna i nie dawaj się czarnym myślom

nonegative_thinking_megph.png

reklama
Lawendowy ty kochana ładujesz baterie przy tych popoludniowych bateria dobrej energii nigdy za wiele :tak:
Ja sie tez wlasnie wybudzilam z drzemki i znó nasłu****e objawy :sorry:
Anna dopiero co niedawno mnie dziewczyny ochrzanialy ze sie martiwe ze mam 'tylko' 6 zarodkow w drugiej dobie z 23 komórek, i co? w dniu transferu okazalo sie ze bylo jednak 7 z czego mam 4 sliczne blastki (w tym 2 we mnie) i jeden pow. 8A tez na feriach, wazna jest jakosc !! U ciebie tez bedzie super ;-)
Wanda to wystartowalas z grubej rury :-D to byl znak ten obrz na usg ze Ty nie dlugi bedziesz ogladac swojego bąbla na monitorku :tak:. A i obys miala zacje z tą betką :rofl2: ...
Pingwinku jesli wracaja ci objawy hiperki to raczej dobry znak bo ona jest przez ciąże napędzana :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry