Liliana87
Fanka BB :)
Dziękuję kochana [emoji173] musisz krakac każdej A każda bedzie zarażalaLiliana a nie mówiłamjesteś kolejna osoba której wykrakalam
gratuluję tak naprawdę i pozytywnie zazdraszczam i proszę o zarażenie tą dolegliwością
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochana [emoji173] musisz krakac każdej A każda bedzie zarażalaLiliana a nie mówiłamjesteś kolejna osoba której wykrakalam
gratuluję tak naprawdę i pozytywnie zazdraszczam i proszę o zarażenie tą dolegliwością
![]()
Wiesz ja do pierwszej stymulacji brałam tylko zwykły kwas foliowy. I nic więcej. I było dobrze. Ale teraz bałam się że 2 lata zrobiły swoje i z jakością będzie słabiej i dlatego kupiłam suple (Ovarin, DHEA Eljot i Ubiqinol). Ja brałam krótko, bo tylko miesiąc, dziś ostatnia dawka była, dziewczyny pisały o min 2 miesiącach, żeby był widoczny efekt. U mnie DHEA tylko ja brałam, mąż tylko ten Fertilman Plus. Czy będzie jakiś efekt, zobaczymy.Ile czasu przed punkcja jest zalecane brać DHEA tak żeby można było się spodziewać efektów? Bralyscie tylko wy, czy mężowie tez? Ja może świruje trochę z tymi suplementami teraz, ale do pierwszej stymulacji brałam tylko kwas foliowy i zestaw witamin dla kobiet w ciąży z solgara.
Dopiero widze jaka ja zielona w tym wszystkim byłam
Jakieś inne suplementy?
Super, dzięki! W czwartek pogadam z lekarzem jak on to dalej widzi. Ale zamówię ten DHEA, w sumie co szkodzi. Wole brać suple jeśli maja coś pomoc, niż znowu czuć smak porażkiWiesz ja do pierwszej stymulacji brałam tylko zwykły kwas foliowy. I nic więcej. I było dobrze. Ale teraz bałam się że 2 lata zrobiły swoje i z jakością będzie słabiej i dlatego kupiłam suple. Ja brałam krótko bo tylko miesiąc, dziewczyny pisały o min 2 miesiącach, żeby był widoczny efekt. U mnie DHEA tylko ja brałam, mąż tylko ten Fertilman.
Kochane a powiedzcie tak szczerze jak juz dowiecie sie ze beta drgmela i przyrasta to czy oszczędzacie sie? Myślicie o tym w kazdym momencie? Bo ja popadam w paranoje. Juz nawet boje sie ze trzymanie rak w gorze jak cos siegam to zaszkodzi..
Ze wejscie na drabinke niska zeby cos sięgnąć z szafki to tez zaszkodzi. Pod koniec dnia rozkminiam i placze ze jak sie nie uda to bedzie moja wina![]()
PowodzeniaDzień dobry [emoji3526] Za 2h mam punkcję, jajniki dają dziś okropnie czadu, kłują niemiłosiernie, boli prawie jak w czasie okresu... Życzę Wam fajnej soboty [emoji8][emoji8][emoji8]