reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zostawiłam u nich lekka ręka 18 tysięcy. A oni nie są w stanie zapewnić podstawowej opieki pacjentowi nie mówiąc o tym ze za takie pieniądze to człowiek oczekuje więcej niż minimum jakiegoś dopasowania do klienta, otwartości ale nie, tam jest jak na tasmie produkcyjnej.
Kazali zrobić kariotypy. Czynne od 7-19 niby bo o 15 już nikogo nie było a mu 78 km przyjechaliśmy na darmo.
Innym razem umówili mnie nie do tej dr do której chodzę tylko do tej wariatki z pierwszej wizyty.
Miałam konsultacje telefoniczna z anestezjologiem i genetykiem o 12:40 oczywiście na badania mam być o 8 rano żeby wyniki były. Konsultacja odbyła się bez badań bo nie zdarzyli zrobić ( wiec ja się Kuzwa pytam co ten anestezjolog miał konsultować ???)
Innym razem pobrali krew na badania infekcyjne. W środę a w poniedziałek mąż miał jechać do gdanska oddać nasienie do depozytu. Brak wyników badań bo materiał niediagnostyczny cokolwiek to znaczy ! Mąż pojechał w ciemno i na miejscu powtórzył badania ( oczywiście kazałam mu nie płacić !)
I tak można wymieniać w kółko.
Zaczynam się zastanawiać czy to niekompetencje kliniki i jej pracowników czy może palec Boży szturcha mnie i mówi ze idę zła droga 😭😭😭 nie wiem już sama wszystkiego mi się odechciało
A co to za klinika? Kurcze no to na[rawde nie fajnie. Ale bym sie wku...la... No naprawde coraz gorzej sie dzieje ;( Ale poradzisz sobie jakos bo muszisz :)

Dziewczyny Wklejam Wam linka o czarnuszce, wczoraj trochę o niej pisałyśmy, żeby uważać w ciąży, to jest akurat fakt, ale zobaczcie ile ma cudownych właściwości dla wszystkich starających się 🙂

Mi też nie zlecił, ja je zrobiłam dzięki Tobie bo pamiętam Twoją historie😊
Matko Ty to dopiero masz wynik kosmos 😱
Od jutra dieta, dwa tygodnie to nie odczuje nawet, a napewno pomoże 😁 dzięki 😘
No mi nie zlecil ani jeden lekarz bo bylam sobie szczupla i wszyscy mnie na tarczyce pchali. To saw yniki sprzed roku wiec mam nadzieje ze teraz to sie zmienilo. Zobacz ze ja po 1h mialam 130 a po dwoch zamiast spadac urosla do 170. Niezle nie :) A glukoza w normie:) Po takim czasie nauczylam sie po czym reaguje bo sie kuje glukometrem :) Ja na twoim miejscu zwiekszylabym sobie dawke mety do 1500 dziennie. Ale to ja wiesz ze potrafie byc skrajna :-) :) Jaka masz metformine?

Dziewczyny Wklejam Wam linka o czarnuszce, wczoraj trochę o niej pisałyśmy, żeby uważać w ciąży, to jest akurat fakt, ale zobaczcie ile ma cudownych właściwości dla wszystkich starających się 🙂
Ja teraz na etapie kurkumy tyle sie o niej naczytalam ;)

reklama
Kiedys sie zmuszlam do grejfruta i nie dalo rady. No poprostu w smaku przypominal mi rozgryziona tabletke fuuuuj. Pomelo akurat mi podeszlo bo to w sumie taki zamiennik. No niestety nie jestem fanka tych owocow. Ale teraz bedzie faza na jablka i jagodowe jakies maliny, borowki. Ja to juz sie widze jak biegam z wozkiem ;) ale marzenia co? ;)
Jabłka jak najbardziej spoko, ale jagodowe to nie sezon teraz. Jakimiś paskudnie pryskanymi się nie truj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry