Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To źle że jadasz pierwszy posiłek o 13...wtedy cukry mogą szaleć. Robiłam przez wiele lat podobnie. Teraz wcinam zaraz jak wstanę.Wiem dziekuje, bede jadla chlebek. tylko nie wiem o ktorej godzinie bo rano nie wcisne w siebie nic. Pierwszy posilek jadam okolo 13. Gdzies go musze wcisnac miedzy polkiW sumie dla jajek to chyba tez wazne zeby byly jakies ziarna
![]()
Kup cienkie igły. Zastrzyki z prolutexu robiłam do 18 tc, nie było źle, choć rzeczywiście są najgorsze ze wszystkich. Najbardziej lajtowe są do stymulacji, potem heparyna i prolutex. Swoją drogą producent mógł dołożyć jakieś strzykawki i igły do iniekcji a nie człowieku martw się sam.O luteinie nic nie mówili, ale te zastrzyki to masakra. Jak wczoraj podałam to jeszcze teraz czuje obolale miejsce. A krótko po podaniu ból taki że dotknąć nie idzie. Muszę jakoś to wytrzymać dziś dopiero 3 ...
Podobno nie.Dzięki! Nie wiem czy w sobotę mi to zrobią z przerwą 2 godzinna.. W ciąży robiłam takie badanie i wynik był dobry. Czy jak sama insulinę bez obciążenia zbadam to coś już będzie można wywnioskować?
Dzis 22dpt.Poziom nie jest zły, który masz dpt?
Trzeba zbadać bo się zmienia. Ja kiedyś sama glukozowa robilam, na początku staran i bula ok, a teraz już wyszla niedobrze.No to może faktycznie lepiej zbadać... Mam nadzieję że w sobotę to zrobią..A robiłaś to w ciąży jak Ci wyszło? Ja takie badania w ciąży pamiętam i było ok.. Ale to było troszkę lat temu...
Czarne! I co do tego zakładasz??? Sukienkę???Drogie Panieja dzisiaj stawiam na klasyke. Tylko nie moge sie zdecydowac miedzy bialmymi zakolanówkami a czarnymi a'la pończoch
![]()
Przykro mi. Zrobiłaś co się dało. 13 dojrzałych komórek to dużo. Boisz się że nie opłaca się badać tych 5ciu? Ile mieliście z poprzedniej stymulacji poprzednio?Dziewczyny, kicha straszna.
16 cummulusów, 13 dojrzałych komórek, 9 się zapłodniło i tylko 2 zarodki nadające się do czegokolwiek...
Więc mamy zamrożonych 5, za mało żeby myśleć o pdg :/
Przykro mi. Zrobiłaś co się dało. 13 dojrzałych komórek to dużo. Boisz się że nie opłaca się badać tych 5ciu? Ile mieliście z poprzedniej stymulacji poprzednio?
Też miałam w granicach 20-22 ale na prolutex i 3 duphastonach. Nic innego nie brałam ani nie odstawiłam bo ciągnęłam wszystko do 18 tc. Pewnie u ciebie to spadek z odstawienia prolutexu, choć ciężko to stwierdzić na pewno.Dzis 22dpt.