Hej kochane, przepraszam dopiero mam dostęp do forum.. BARDZO WAM DZIĘKUJE!!! JESTEŚCIE PRZECUDOWNE...NIEZASTĄPIONE!!!
Madzienalek Tobie dziękuje Twoje wsparcie dziś, nie wiem jak się odwdzięczyć..
Wpadłam na chwile tu ale musze odpocząć i chyba zacząć ponownie godzić się z najgorszym :-(to co czuje nie da się opisać słowami
Pani dr jednak powiedziała że jest ciąża, widocznie jeden maluszek jest, pozostałe hormony mam wysokie więc jeszcze jest malutka nadzieja.. Do tego godzine po wyniku miałam plamienie chwilowe, dr powiedziała że to zarodek się wgryza i dalej implantuje.. Jednak tak niska beta przy tak rozwiniętych blastkach nie wróży nic dobrego :-

-( Narazie nie liczy się przyrostu od tamtej bety bo tamta była po Choragonie, więc ta beta to jest pierwsza beta mojego malucha i dopiero potem można liczyć przyrost :-(
Lilonka czytałam właśnie że u ciebie plamienie implantacyjne było też późno, dziękuje Ci za tą informację..
Kiedyś doczekam się maluszka, oby wcześniej nie pękło mi serce :-(nadal czuje że to tylko zły sen... już trzeci zły sen... kiedyś się obudzę. Jeszcze raz wam BARDZO dziękuje....