reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milego dnia!

Madzialenak - smiesznie z tymi ogorami. Tez chce juz je jesc i tez z tego powodu!
Gotadora - nie martw sie - ja slyne z literowek i w pracy juz nawet sie zloszcza jak w mailu ode mnie nie ma jakiejs, bo czasami zabawne slowa wychodza z literowek
Adus - &&&&& za bete ogromna

Sony - ja sie boje jutra... oczywiscie najbardziej tego, ze mi powiedza ze z tych siedmiu to ludzikow nie bedzie...

trzymajcie sie cieplo w ten mroz,
pa

Wanda muszę przywołać Cię do porządku!!! jak to z 7 komórek może nie być zarodków???? Nie ma takiej opcji i jeszcze nigdy nie słyszałam, że tak się stało. Kobieto będzie i to minimum 5. Będziesz miała 2 maluchy w brzuszku + rodzeństwo dla nich w formie śnieżynek. Wszystko się uda. Kobieto nie stresuj się bo to nie służy komórkom.
MYŚL POZYTYWNIE!!! MYŚL POZYTYWNIE!!! MYŚL POZYTYWNIE!!!
wiruski ciążowe dla Ciebie **********************

Ostatnia edycja:
madzialenak- planujemy w najbliższym czasie dołączyć do "ciężaróweczek po invitro", a tutaj wspierać dziewczyny które dopiero zaczynają przygodę z invitro. Może ogórasy zawierają jakieś witaminki, których Bąbelkowi brakuje, stąd ten ogórkoszał ;-)
gatadora-dokładnie, będziesz z dzieciaczkami ponownie uczyć się pisać i czytać i pisać kwieciste wypracowania, a wcześniej czytać bajeczki na dobranoc :-)

Wanda :-) Madzielenak dobrze mówi - będziesz miała i dwa w brzuszku i kilka na zimowisku :tak: nie martw się, myśl tylko i wyłącznie o pozytywnych rzeczach, wyobrażaj już sobie jak głaszczesz brzuszek i mówisz do maluszków :-) to sprawdzone i działa w 100%

Madzialenak w piątek melduje się w Invikcie i wypije im znowu litry wody ;-) , będę już przed drugą, wizytę mam na 17:20 , myślę że ok 18stej, bardziej po będę wolna :-)

Aduś :-) ależ Ty nas trzymasz w napięciu &&&&&

Hejka :-) i miłego dnia :-)

Aduś czekamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madzialenak oj jak ja lubię ogórki kiszone. No maluszek miał zachciankę :-)

A ja po dzisiejszej wizycie :-)
Jajec sztuk 22 :szok: i dostałam jeszcze 4 gonapeptyle (po pól dawki) + gonal 137,5 x 4 i w sobotę wizyta.
Ze względu na to moje przeziębienie co mnie trzymało i utrzymujący się ból gardła dr dał mi antybiotyk na 3 dni (Summamed), żeby do punkcji i transferku było git.

reklama
Witam Was serdecznie,jestem tu nowa,pięć minut temu założyłam konto i dlatego bardzo proszę was o pomoc,nie wiem jak się poruszać po takim forum itp, sprowadzają mnie tutaj myślę że jak wszystkich starania o dzidziusia...wczoraj robiłam po raz kolejny test bhcg ktory wyszedł negatywnie :( jutro mam kolejną wizytę w klinice .. musimy podjąć decyzję o in vitro..dziewczyny jestem przerażona i nie wiem co robić..czy jest tu ktoś komu udało się za pierwszym razem?ktoś może ze śląska?z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc,pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry