reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sham ja leczę się warszawie , po transferze troszkę boli bo doktorek użył kulociągu i mnie trochę ukuł:wściekła/y:za mocno , nie mógł się dostać ... teraz mam mocne kłucie jajnika i lekkie skurcze . no i nerwy przez te wyniki a Ty jak się czujesz:-)

Dorus a relanium bralas?? :)
ja czuje sie nienajgorzej, w nocy mam skurcze i nie bralam nospy wiec panikuje( to bedzie moj 9 d.)
w poniedzialek testuje - byly podane blastusie ( 4 dniowe zarodki) au Ciebie??

sham relanium biorę cały czas znaczy 2x dziennie :-)miałam podane dwa 5 dniowe ... następną weryfikacje mam 4 lutego jak przeżyje do tego czasu :-D nospę biorę jak mam mocniejsze skurcze ...

reklama
domat a kiedy ci kazali robić betę?zrób kiedy kazali, nie rób wcześniej!tymbardziej,że pewnei brałaś ovitrelle albo coś innego na pękanie pęcherzyków, co fałszuje wyniki.
kinga1 współczuję, szkoda,że ci betka nie podrosła...boję się tego samego.Położna (znajoma) i koleżanka z pracy tak na mnie wsiadły,że co ja wogóle robię w pracy, powinnam leżeć, więc jutro biorę L4 i będę leżeć,Fryzjera odwołałam, angielski też dziś odpuszczam-wiadomo, priorytety.Plamienia nadal bez świeżej krwi, to kurka, musi być dobrze!ale brzucho boli coraz bardziej, więc grzecznie leżę i piszę z laptopika:-)
Trzymam kciuki za potrzebujące!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry