reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oj uwierz mi, że tutaj jest tragedia! Jeżeli leki mi nie dojdą nie bd miała szans żadnych żeby tutaj coś załatwić, w klinice in vitro nawet nie było mowy o zbadaniu bety u nich bo nie jestem ich pacjentka, a położna (Angielka)
Jak jej mówiłam, że ciąża po in vitro bla bla jakie leki biorę i, że zaraz mi się kończą i czy jakaś receptę mogę poprosić, to ona nie wyda bo nie jest lekarzem, na pytanie kto może pomóc "ona nie wiem"...
Współczuję naprawde;(

reklama
@Alicja90 ja na poprzedniej wizycie czyli 9tc zaczelam schodzic troche z luteiny. Wczesniej bralam 3×4tab tej podjezyk i bralam 3×2 dopochwowej. I mialam zejsc do 12tyg z tej podjezykowej do 3x1tabl.
I teraz powoli mam dalej schodzic od 12tc+4 biore 2x1 podjezykowa i dopochwowa bez zmian.
Kurcze najgorzej ze nie masz dostepu do tych lekow:(
O kurcze to długo się schodzi, ja myślała że inaczej to wygląda, nawet nie mam szans iść do jakiegokolwiek lekarza, nawet jak leki mi dojdą to nie wiem jak z nich zacząć schodzić... No to ja mam sporo mniej tych leków od Ciebie

O kurcze to długo się schodzi, ja myślała że inaczej to wygląda, nawet nie mam szans iść do jakiegokolwiek lekarza, nawet jak leki mi dojdą to nie wiem jak z nich zacząć schodzić... No to ja mam sporo mniej tych leków od Ciebie
Dla pocieszenia powiem, ze ja bralam 6x100 i w 12tc moja gin powiedziala, ze juz moge odstawic nawet z dnia na dzien, bo w 12tc juz na bank lozysko produkuje tyle ile potrzeba. Jesli nie masz plamien to znaczy ze progesteron jest u Ciebie ok.

No to miesiąc to nawet jak paczka dojdzie yo nie mam leków, a pani z kliniki w Polsce juz zapowiedziała, że "pomagają" mi ostani raz... Poczekam do piątku jak nie dojdzie paczka to bd myśleć wtedy 😒
Kurna masakra ... mi raz przyjaciółka wysłała Gonapeptyl (bo ja sierota po narkozie powiedziałam, że mi starczy a pózniej jak się doliczyłam to miałam problem). I on przyszedł na IS aaaleee miałam zapłacić kary 1 tys zł 😑😑 nie przyjęłam tego i biedna pare dni pózniej ganiała po lotnisku i pytała się ludzi czy mi mogą zabrać leki 🤦🏼‍♀️
No ale wtedy nie było takich problemów co teraz 😑

Szczerze to ja z progesteronu zeszłam dopiero Ok 16 tc ..
trzymam kciuki żeby Ci paczki nie zatrzymali !! A masz śledzenie ? Tak zawsze łatwiej ;)

Lilianka Ty toś łobstawiona, że hej[emoji6]
Nooo.. ;( I nie ma co się dziwić, ze mam problemy z kupa c'nie??
Wszystko przetrwam ale serio już się nie mogę doczekać jak zacznę schodzić z tych leków.. W buzi ciagle mam niesmak. Żołądek boli. Procz tego biore encorton(Ale jeszcze tylko ponad tydzień bo schodzę), ertyrox, prenatal uno , Wit.d, i dwa razy dziennie estrofem dowcipnie. Do 8 tyg bralam tez heparynę.

reklama
Do góry