reklama

Kto po in vitro?

wanda to będę mocno &&& w środę. Zobaczysz, że szybko zleci. A co do bety, to lekarz prowadzący prosił, żeby jeszcze zrobić.

Kinga mam takie same normy jak Twój lab.
I wyszło mi 11dpt 153 ng/ml. Lekarz tylko wzruszył ramionami i dowalił mi jeszcze 2x2 luteiny (do moich 3x1 dupków)... A duphaston podobno w badaniach nie wychodzi...
Może i brzuch mam przez OHSS jak w III trymestrze, ale że i progesteron :szok:...

Wiecie może Dziewczyny czy nadmiar progesteronu może być szkodliwy? Bo zwątpiłam...

reklama
Jestem juz z moimi babelkami.Oba maja 8komorek. Niestety pozostale 3 sa kiebskie i beda czekac do poniedzialku,czy beda sie w ogole nadawac do zamrozenia. :-(
Nie wiem , co tym razem poszlo nie tak. AMH mam 1,4 , witaminki lykalam i mezus tez. :-(
Chce mi sie plakac na to wszystko ale musze teraz myslec pozytwnie ze wzgledu na moje 2 bableki. Moze sprawia nam niespodzianke???? Lekarka poklepala meza po ramieniu i powiedziala,zeby teraz sie rozluznic. Bedzie ciaze z 2 ladnymi dzieciaczkami. Oby miala racje.

Misia :-) dużo zdrówka i abyś jak najszybciej do domku wróciła &&&&&&

Kinga - zabieramy maluszki do domu w poniedziałek o 12:45 :-)

Wanda :-) dziękuje,że pytasz - a ja już lepiej, czuje nadal ból, chyba w jajnikach, brzuch duży, ale jakby ciut zmalał :-) więc jestem na dobrej drodze żeby już normalnie chodzić :-)

Hola ciesze się,że u Ciebie coraz lepiej i cały czas trzymam kciuki &&&&&&

Lesna, ojej, to Ci sie chorobsko nie mialo kiedy przytrafic. DObrze,ze to juz masz za soba a groszek figluje w brzusiu. :-)
Jak czytam takie dobre wiesci od Was, to zaraz mi lzej i cieplej na sercu :tak:

[FONT=&quot]mikimo[/FONT] bardzo dziękuje o dziwo brzuch zbladl :) tzn. ból jest mniejszy, fakt że wziełam nospe ale sie ruszam a wczoraj musiałam leżeć , jest lepiej :) zobaczymy jak zbiegiem dnia bo oczywiście poczułam się lepiej i juz jedna pralka włączona i rozwieszona ( mąż akurat wyszedł ) :)zycze pieknej 5-tej betki J
Darii zaciskam kciuk asy zaspontaniczną IUI

Sony ja to tych objawów mam nadmiar J ale chętnie poczytam jak u innych dziewczyn, i zakupiłam test ciążowy a właściwie mąż.. juro spróbuje –wiem że nie wyjdzie ale mam ochotę go zrobić przed betą. Jeśli beta będzie 0 to już nie będzie sensu sikańca robić.

Misia nie znam Twojej sytuacji ale wyczytałam że w szpitalu, spokojnej i zdrowej ciąży !!

Wanda cieszę się że ci bole wróciły J i czekamy na dalsze znaki , mnie kurcze cycki tylko po bokach- ale przyznam się że sutki raz swędzą raz bolą . skoro bety jeszcze nie miałam mogę się doszukiwać J i jak wytrzymasz do środy z testowaniem?? J ( ja też początkowo miałam testować w środę)

Aga gratuluje mamusiu terzz dużo wypoczynku !! pozytywnego myslenia :)

u nas pochmurno , apetyt po wczorajszych bolach odszedl w siną dal.. i pije duzo czranej herbaty :(

agapl gratulacje!!! Jesteś już w ciąży!
A z ilością zarodków to już chyba czasem tak jest. U mnie z 8 na początku podano 2 ... i żaden nie dotrwał do mrożenia. A amh też dobre (2,5). Podobno jak jest problem po stronie komórki jajowej to jest zatrzymany rozwój już na pierwszym-drugim podziale (bo czerpie energię z komórki właśnie). Później już genom zarodka przejmuje dowodzenie i tu już i komórka i plemnik mają swoje do powiedzenia.

Najważniejsze, że 2 Maciupki zabrane do domu! Teraz weekendowy relaksik a my tu &&&&

gotadora
a jak u Ciebie przed poniedziałkiem??? O której masz transfer? Czujesz jeszcze jajniki po punkcji??

Sham to dobrze, że brzuch już nie daje popalić :-) Ja też już jedną pralkę w ruch puściłam, a teraz na łóżeczku z kotem czekam na Męża z wynikami. Biedak dziś musiał do pracy skoczyć i po drodze odbierze.
Tylko się za bardzo nie forsuj:tak: bo brzuch może bardziej rozboleć. Więc żadnego szorowania podłogi, ani tym podobnych akrobacji :-D

reklama
Sham - ja sie tak boje tego testowania, ze chyba wytrzymam do srody. Na wszelki wypadek testy sikane w sklepie omijam szerokim lukiem i nie mam zadnego w domu... Od pn juz wracam do pracy, wiec mi szybko czas zleci do srody, ale nie wyobrazam sobie jak zasne i co bedzie mi sie snilo z wtorku na srode...
Z tymi moim piersiami tez szalu nie ma, ale jak dotykam po bokach to troche bola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry