Waleczna36
Fanka BB :)
A jak będzie pozamaciczna czasem to sama poronię czy czeka mnie zabieg.?To na pewno musisz kontrolować powinien być chociaż pęcherzyk. Jak to nie ma jest ryzyko że ciaza nie jest w macicy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak będzie pozamaciczna czasem to sama poronię czy czeka mnie zabieg.?To na pewno musisz kontrolować powinien być chociaż pęcherzyk. Jak to nie ma jest ryzyko że ciaza nie jest w macicy.
A ja Ci mówię że będzie dobrze ! ❤Wczoraj wiedziałam ze beta będzie 0 a i tak serce mi waliło jak wchodziłam na stronę z wynikami a jutro to chyba padnę na zawał![]()
A jak będzie pozamaciczna czasem to sama poronię czy czeka mnie zabieg.?
Wiesz co kochana ja to będę cie sobie stawiała za wzór !!A ja Ci mówię że będzie dobrze ! ❤![]()
Czekam razem z Tobą☀
O matko to ale sobie narobiłamTo zależy gdzie jest i jaka duża. Jak nie masz bólu brzucha i beta nie będzie już bardzo przyrastac to może tak być że leki będą odstawione i dojdzie do samoistnego poronienia ciąży pozamacicznej. Pytanie gdzie ona jest? Bo może być nieprawidłowo w macicy w różnych częściach jajowodu w jajniku a nawet w jamie brzusznej. Trzeba monitorować i starać się ja znaleźć.
A jak będzie pozamaciczna czasem to sama poronię czy czeka mnie zabieg.?
A ja Ci mówię że będzie dobrze ! [emoji173] [emoji110] [emoji8]
Czekam razem z Tobą[emoji295]
O matko to ale sobie narobiłam [emoji24]
Nie płacz i nie denerwuj się serio. Postępuj zgodnie z zaleceniami. USG jest na pewno kluczowe. Gdybyś miała jakieś dolegliwości bólowe brzucha to na pewno musisz się zgłosić do szpitala. Ostatnia beta jest z kiedy?
Kochanie a może poproś lekarza żeby ci zrobił usg nie tylko przezpochwowe ale tez usg jamy brzucha może gdzies znajdzie ten pęcherzyk ??Z czwartku tzn wczoraj, boli aż takich nie mam. Coś tam mnie boli delikatnie ale znosnie.