reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia Wszystkim :)
Ja dzisiaj miałam ciut ciężką noc, zmiast spać to myślałam o Wszystkim, a potem jakieś koszmary mi się śniły.

Anna_ - super, że masz grube kreski na teście. Znaczy się betka poszła wysoko. A propo jakie ty leki bierzesz?

Martka, Sham - kciuki mocno zaciśnięte za betę. Czekam na dobre wieści :tak:

Wanda - a Ty co dzisiaj badasz? Też już chyba betkę prawda? Jakby coś powodzenia &&&&&&&

Gotadora - to ty już dzisiaj będziesz miała maluszki swoje ze sobą. Super. Będziesz w ciąży:-).

A ja jestem na sobotę już umówiona na akupunkturę. Chcę się jeszcze umówić też na jutro, ale czy się uda to zobaczymy. Oby ;-)

reklama
Agapl a pewnie, że się pięknie rozwijają :tak:ja bardzo wierzę, że się uda :-). I jeszcze braciszek albo siostrzyczka będzie za kilka lat.

Dziekuje Dziewczynki, bardzo bym chciala,zebyscie mialy racje. Wszystko sie tak krucho zaczelo i nie moge sobie poradzic z emocjami ale nie ma co, trzeba jakas bajke,czy komedie obejrzec dla rozluznienia.:-)

Agapl i super :-) Widzisz jaki silny dzidziulek :tak: To ten w brzuszku już tam nieźle fika :-)
Kinga fajnie, ze udało Ci na aku umówić :-) Zaciskam za efekty &&&&&&&&&&&&

No to przyszła kolej na mnie... dziś nad ranem mnie dopadł sen erotyczny :-D

Dodam tyko,ze te cmoki u mnie w szpitalu zapomnialy dojrzec w moich papierach ,ze poprzednio malam imsi i zrobili icsi :no:
Mowia,ze to ich blad ale ,ze to nie mialo wplywu na wynik. A skad ni to wiedza, jasnowidze czy co?????!!!! Tyle papierow trzeba im dostarczyc. Maja je u siebie w postaci papierkow i w systemie komputerowym a ciagly burdel :angry:

Czesc dziewczynki,

trzymam kciuki za dzisiajsze transfer, punkcje i bety &&&&
Ja niestety cala noc spedzialm w lazience - chyba mam grype zoladkowa - wymiotowalam, biegunka i caly czas mam skurcze zoladka.
o 11 ma byc lekarz dyzurny w novum, wiec mam dzwonic i uzgodnie co mam robic, czy cos moge brac na to i co z lekami, ktore biore, bo encortonu nie nalezy brac na pusty zoaladek, a ja nic nie jestem w stanie zjesc
mam nadzieje, z malenstasom nic nie grozi przez to chorobsko.

trzymajcie sie!

reklama
Do góry