reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martka, supper!!!:-)

Milagros, nono, sliczna ilosc:-), teraz maja sie ladnie dzielic :-)

Goga, &&&&&&&&& za bete :-)

reklama
martka ale super!!! Gratulacje Kochana!!! I życzę ładnych widoków na usg! Chociaż nie martw się jak nic jeszcze nie będzie, bo większość dzidzi pokazuje się przy becie ponad 1000-1500

goga, shamm, anna: &&&&&&& za piękne bety

milagros
piękne komórki będą się teraz pięknie łączyć :)

gotadora
daj znać jak po transferze! Jak się mają Maluszki i Mamy???

wanda
co za pech z tą infekcją! Oby jak najszybciej przeszła

darii
to &&&& za udaną IUI

pingwinek
napisz koniecznie jak po pierwszym usg

madzielanek ja też z lekami raczej miałam zestaw dla ubogich i też się bardzo zastanawiam od czego to wszytsko zależy... może od historii choroby poszczególnych pacjentek? Chciłabym wierzyć, że są dobierane indywidualnie, a nie każdemu jak leci... ehhhh

Mi po kolejnej nospie brzuch się uspokoił, ale nie podobają mi się te skurcze...

Ostatnia edycja:
Martka gratuluje :) chciałam być pierwsza, żeby zacząć dobrą wiadomością, ale skoro Ty tez masz dobre wiadomości to ciesze sie podwójnie :)

U mnie beta 166,3 :-D Na 18 lutego jestem umówiona na pierwsze USG :)

Ostatnia edycja:
anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?

Anna super!!! Szybko to usg! Ja mam dzisiaj 11 dpt. Idę dzwonić bo aż mnie brzuch z nerwów boli:] Zaraz się pojawię!! Please trzymajcie mocno bo boję:baffled:&&&&&&&

anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?

HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com

tu masz fajny kalkulator przyrostu bety. Nie masz co sie martwić :) wynik masz w normie. Minimalnie powinno wzrosnąć o 116% przez 72 h, a u ciebie jest 202%. Miałaś wyjątkowo późną implantację, ale już wszystko jest dobrze :) gratuluje

Anna Martka dziewczyny suuuper!!!!!! Cieszę się razem z Wami :biggrin2:
Milagors wow :biggrin2: jak dużo jajeczek pobrali. Teraz &&&& niech się wszystkie ładnie zapładniają
Mikimo dziewczyny pisały, żeby no-spy sie nie bać i brać! Także bierz, żeby te skurcze minęły
goga &&&&

Rzeczywiście dobra passa na forum trwa :) i niech już tak zostanie, niech będą same dobre wiadomości! :-)

reklama
goga: Gratulacje!!! Kolejna dobra wiadomość dziś!!!

Dziewczyny, wiosna wisi w powietrzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry