Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aa co z tymi ktore sie zaimplantuja a pazniej sie ewakuuja tj ciaze biochemiczne i puste jaja albo poronienia w dalszym stadium?Nie ma lepszych i gorszych zarodków. Są te co sie inplantują albo nie :-)
O to mi wlasnie chodzi - natura je sama " ewakuuje" ;(Racjate oznaczenia zarodków niewiele wnoszą. Oprócz tego rozróżnienia o którym piszesz, są jeszcze zdrowe znaczy genetycznie prawidłowe i te nieprawidłowe. No bo u niektórych te nieprawidłowe też się implantują, ale potem nie dają rady...
jak czytałam o PGD potrzeba statystycznie 2 zdrowych ( przebadanych po PGD) zarodków żeby była ciąża. Inaczej jest to u 42 kobity a inaczej u 32l.Myśle, ze teraz masz duże szanse :-) wysłałam Ci pełne statystyki na transfer. Czyli wiemy ze mamy zdrowy zarodek i on jest transferowany. Czyli zaimplantuje się i urodzi 66-72% zarodków. Na cykl jest 50% czyli gdy nie wiemy czy mamy zdrowe zarodki. Tam w tym art jest dobrze wytłumaczone wszystko tylko po ENG. Poza tym to tylko statystyki. Ja i mój pies statystycznie mamy trzy nogi....Czzyli jak mam tylko jeden zarodek to nie mam szans ;(
8 mialam. 6 z 5tej doby i 2 z 6tejA ile mialas wogole zarodkow z tej stymulacji?
Ja to tak ostroznie podchodzę do tej statystki. U mnie tez lekarz mówił ze to nie jest statystycznie mozliwe zeby wszystkie komorki sie zaplodnily i wszystkie dotrwaly do blastki. A jednak.. a mam endomende wiec slaba jakosc komórek. Chociaz wtedy stymulacja byla glownie z tego mało ruszanego jajnika. A dwoch innych stymulacji nie uzyskalam zarodków.jak czytałam o PGD potrzeba statystycznie 2 zdrowych ( przebadanych po PGD) zarodków żeby była ciąża. Inaczej jest to u 42 kobity a inaczej u 32l.Myśle, ze teraz masz duże szanse :-) wysłałam Ci pełne statystyki na transfer. Czyli wiemy ze mamy zdrowy zarodek i on jest transferowany. Czyli zaimplantuje się i urodzi 66-72% zarodków. Na cykl jest 50% czyli gdy nie wiemy czy mamy zdrowe zarodki. Tam w tym art jest dobrze wytłumaczone wszystko tylko po ENG. Poza tym to tylko statystyki. Ja i mój pies statystycznie mamy trzy nogi....
Ja też tak mamBoże, ty wiesz że ja mam tak samo. Niby bardzo chcę wracać do gry ale znowu życie będzie wywrócone do góry nogami i ten wieczny stres
. Ja ten cykl odpuściłam, nie wiem co zrobię za miesiąc, raczej już zacznę leczenie... Jednak z jednej strony fajna była taka przerwa, co nie?
Wow8 mialam. 6 z 5tej doby i 2 z 6tej![]()
Są jeszcze takie, ktorych natura nie ewakuuje, a są nieprawidłowe. I to są chyba największe dramatyO to mi wlasnie chodzi - natura je sama " ewakuuje" ;(
Ale cię zaraz strzelęCzzyli jak mam tylko jeden zarodek to nie mam szans ;(