Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W lutym szykujemy się do crio, proszę napiszcie o swoich doświadczeniach, jakie są szanse i na co się nastawiać?
miłego popołudnia![]()
Madzialenak ja czułam,że moje letnie crio się nie uda, zastrzyk miałam zrobić " obojętnie o której godzinie w niedziele", dr poleciał na jakieś spotkanie i miał prosto z lotniska przybyć na transfer, okazało się,że nie ja jedna na niego czekałam, była cała poczekalnia, transfer miał opóźnienie ponad godzinne... a po październikowym również straciłam nadzieje, bo po transferze pokazałam mu mój wynik tsh, na co on : że ja przeciesz biorę leki, a ja nie brałam, bo on mówił,że nie trzeba, bo wszystko dobrze![]()
... Ja pdchodze w UK - i tez z tymi lekarzami jest roznie... no a tutaj niby przy blastusiach upieraja sie na cykl stymulowany ale czy sa wieksze szanse nie wiem - pewnie tak jak zawsze jedna wielka loteria. Tyle ze tutaj po transferze nie podaja zadnych lekow z wyjatkiem progesteronu w zelu i tyle... az mnie przeraza jak wy piszecie ile lekow bierzecie
ale tutaj juz tak jest i nic nie zrobie a na wlasna reke boje sie brac - wiec pozotaje wierzyc ze i tak sie uda;-)