reklama

Kto po in vitro?

Agniesia! świetna widomość, gratuluję, szczególnie ja się cieszę ponieważ dziś miałam transfer 2 blastocystów i jestem w strasznym napięciu (z 15 pobranych zostały tylko te 2).
Gosia wielkie gratulacje!!!

szrenata! ja lecze się w Białym w Artemidzie ale nie u Szamatowicza. Ale wszyscy tam lekarze leczą podobnie. Jak do tej pory jestem zadowolona. Jeśli w czymś mogę pomóc to pisz!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AgniesiaP - super :))))) trzymam kciuki za ładny przyrost betki !
Baśka1 - za Ciebie też trzymam kciukasy tymbardziej ze ja za tydzień też ide na już mój drugi transferek , tym razem mrożaczki

Agniesia: Gratuluję!!! Płacz, płacz kochana. Łzy radości w takiej chwili wskazane.
Gossssssia: Także gratuluję!!! 19 dpt na pewno będziesz widziała co tam w Tobie zakiełkowało. W którym dniu po transferze Twoja betka wynosiła 151?

No więc życzę z całego serca, żeby teraz maleństwa się przyjęły! A co do dr - dobry, konkretny lekarz...teraz kiedy jestem pod opieką już "normalnego" lekarza, miejscowego, to jakoś mi tak tęskno za Gizlerem i w ogóle za personelem Invimed. Koniecznie daj znać jak poszło, jaka betka wysoka...:)
Na pewno się uda!!!!!!!!! Buźka

Do Baśka1!!!!!
Dziękuję że napisałaś:)Ja mieszkam daleko od Białegostoku i chciałabym się dowiedzieć ile dni trzeba tam spędzić.Gdzieś czytałam że całą stymulacje.Proszę napisz czym byłaś stymulowana,i ogólnie jak to wygląda,bo stymulacja i wizyty to w Artemidzie a punkcja i transfer to chyba w innym miejscu.Pozdrawiam:)

Do AgniesiaP!!!!!!
Gratuluję i bardzo się cieszę,bo też mam wysokie fsh i Twój sukces dodaje mi wiary.Podziwiam Twoje podejście.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo. Wiecie, ja wierzyłam, byłam spokojna, czułam że będzie rodzeństwo dla Werci, ale jak przeczytałam smsa od męża z wynikami to nie mogłam przestać ryczeć i tylko głaskałam sie po brzuchu i mówiłam "Nasze dzieci, nasze dzieci". Jakbym pierwszy raz w ciążę zaszła :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry