reklama

Kto po in vitro?

Sony
biggrin.gif
:-):-):-):-) gratulacje!!! Achhh ile bym dala by wreszcie zobaczyc tak piekna bete

Milagros -skoro jest tak jak pisze Gotadora, to lepiej niech telefon milczy :tak: a ty sie spokojnie szykuj jutro na transferk :tak:Tez przepisali CI relanium????

tak mam relanium :)
na razie telefon milczy....

reklama
M.in. w Invikcie na rozluźnienie mięśni i uspokojenie obowiązkowo bierze się Relanium od dnia transferu do odwołania.

relanium jest wspaniale. mala tableteczka a mam w sobie taki spokoj ze niczym sie nie przejmuje, niczego sie nie boje, ogolnie wszystko mi jedno.

i dobrze bo jestem na maksa na luzie i nie przeszkadzam blastce :)

dobrze robia ze nam je daja :)

Dziewczyny, zaglądam czasem na to forum, bo swojego czasu byłam na tym etapie co Wy. Wszystkim dziewczynom życzę wytrwałości w dążeniu do celu, bo warto. Nie wolno sie zalamywac w razie niepowodzenia. Trzeba wizualizowac sobie same dobre rzeczy.

Gratuluje tym, które noszą w brzuszku malenstwa i życzę powodzenia tym oczekujących na bete. Pamietam Sony i Oske. Sony gratulacje wysokiej bety. Ja w 14 dniu po transferze 3 dniowych zarodeczkow miałam bete wynoszaca 1024. Za 3 miesiące na świecie powitam moje bliźniaki :-)
Oska, trzymam kciuki za poniedzialek &&&&&&

o eevlee :-) Myślałm o Tobie ostatnio. To już 25 tydzień :szok: ależ ten czas leci. Jak się czujesz? Pracujesz cały czas czy na L4? Podeślij proszę swoje wiruski. Wiesz te bliźniakowe to takie podwójnie mocne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry