reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, przepraszam, że tak mało się odzywam, ale cały czas śledzę i kibicuję. Szczęście miesza się ze smutkiem czytając Wasze wyniki. Niestety praca nie pozwala nadążyć za Waszymi wpisami, jesteście dziewczyny straszliwie płodne ;-)

Mam do Was pytanie. Wczoraj byłam na wizycie w klinice i już lekarz miał przepisać leki do stymulacji, ale najpierw postanowił sprawdzić mnie na USG. Okazało się, że mam cystę 4cm na jajniku z powodu niepękniętego pęcherzyka. Przepisał na następny cykl antyki i kazał się zgłosić w połowie cyklu na kontrolę. Strasznie mnie ta wiadomość szokowała. Możecie mi pomóc i poradzić czy to poważne i mam się martwić? Nigdynie miałam z tym paskudztem do czynienia i jestem zdezorientowana, a wiem, że tu były walczące dziewczyny z takimi zmorami. Smutno mi, że znowu się wszystko odwlecze :-( Poza tym wszystkie wyniki kariotypów OK, więc z medycznego punktu wygląda, że we wcześniejszych podejściach brakło szczęścia.

sony -Twoja betka napawamnie nadzieją, bo jesteśmy pod opieką tego samego lekarza, o ile dobrze pamiętam :-), więc nadzieję, że będzie równie skuteczny w zapładnianiu mnie ;-)

Mocno trzymam kciuki za testowaczki i zniecierpliwione zaciążone oczekujące na wysokie betki:tak:

Hej Dziewczynki,:-)

Masia, Mnie w grudniu bolal jajnik a znajac ten rodzaj bolu wiedzialam,ze najprawdopodobniej mam cyste.Bylam przygotowana na najgorsze,czyli laparoskopie. Lekarka zrobila usg i faktycznie, tak jak Ty mialam cyste powstala w wyniku niepeknietego pecherzyka.Miala ona ok. 2,5cm. Przepisala mi ovitrelle na pekniecie. O mamusiu jak mnie w tym dniu ten jajnik bolal ale widocznie pekl bo na kolejnym usg w styczniu mial 11mm.

Kinia, milego nakluwania ;-) Napisz pozniej jak przebiegla pierwsza wizyta.

Elona, Eevlee,fajnie,ze wpadlyscie nas odwiedzic ;-)Niesamowite jak ten czas leci. Takie macie juz duze brzusie.;-):-)

MILEGO DZIONKA!!!!

hej staraczki. Ja ciagle tu zagladam aby podejrzec wasze historie i potrzymac za Was kciuki. Uwiezcie mi ze jak tylko zobaczycie bijace serduszka na monitorze sprzetu do usg zapomnicie o wszystkich tych zastrzykach, strachach i lzach. nie przestajcie wierzyc w to ze sie uda!

Mam do oddania za darmo menopur. opakowanie 5 ampulek po 75ml (proszek i plyn) pozostalo mi po mojej stymulacji. Data waznosco 06. 2014, Przechowywamy caly czas w lodowce. Jedyny problem ze ja mieszkam w uk i trzeba byloby jakos wyslac no ale jezeli ktorakolwoek potrzebowalaby to dajcie znac i moze cos wykombinujemy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, dziękuję za miłe słowa i przesyłam moc fluidków ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Może bliźniaczych.

Martwi mnie tylko jedna rzecz, niby beta wczoraj rano prawie 400 a dziś robiłam test z moczu i dalej słaba druga kreska.

SonySony takim testem się nie przejmuj, one już mają to do siebie,że nie są wiarygodne

dziękuje za wiruski, osiwieje do końca do poniedziałku normalnie :eek:

reklama
Witajcie!
Nie bylabym soba chyba gdybym codziennie nie bala sie o moje malenstwa :(
Obudzilam sie z opryszczka na wardze jestem zalamana czy to moze wplynac na implantacje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry