Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
9 dzienCzyli teraz to który dzień po transferze???
To beta piękna moim zdaniem!!! I jaki przyrost! Poprzednio 15 ! Waleczny maluch!!!!!9 dzien
Ja to się nie znam bo moja beta wynosi 0.2 ale chyba dobrze jak rośnie? Który jesteś dzień po transferze?Moja beta dzisiaj 482,4 wczesniej byla 250, w sobote ma juz naszczescie USG bo dluzej tego nie wytzrmam - nie wyglada to dobrze przyrosty co dwa dni niby takie same ale rzedu 90% tylko...
Ale chyba jeszcze nie ma objawów wiec nie ma co się martwić kochaneWiem co czujesz ja jestem 7 dpt i tez zero nic- masakra![]()
Ale chyba jeszcze nie ma objawów wiec nie ma co się martwić kochaneJa natomiast jeszcze nie miałam transferu a już mam objawy
Piersi mnie bolą po progesteronie, głodna jestem, spać mi się chce...zaraz będę się martwić urojoną
[/QUOT
Hihi to tez jakiś rodzaj ciazypomysł sobie co będzie jak już będziesz po
![]()
A ja dziewczyny mam do Was pytanie:
Czy zawsze przed transferem powinno się sprawdzać poziom progesteronu? Czy jeszcze coś innego?
Zawsze. Choć nie wszystkie kliniki zalecają. Ja jeszcze dzień przed sprawdzam endometrium. Ale z moim przeboje, więc wiesz...A ja dziewczyny mam do Was pytanie:
Czy zawsze przed transferem powinno się sprawdzać poziom progesteronu? Czy jeszcze coś innego?