Gonia0605
Fanka BB :)
Eh.... Wiem... ale to wszystko jest mega trudne...Wiem @Gonia0605 . Miejmy jednak nadzieję że po tym leczeniu zaskoczycie w mgnieniu oka.Cierpliwość to nasz sprzymierzeniec w walce o macierzyństwo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eh.... Wiem... ale to wszystko jest mega trudne...Wiem @Gonia0605 . Miejmy jednak nadzieję że po tym leczeniu zaskoczycie w mgnieniu oka.Cierpliwość to nasz sprzymierzeniec w walce o macierzyństwo.
Transfer mam w środęJestem już w domu czuje się lepiej brzuch mam troszkę powiększony a to dlatego że mam trochę plynu. Nie boli mnie mam lekkie uczucie że głodna jestem. Tak to napewno na tle nerwowym zdarza mi się tak szczególnie jak mało śpię i rano niewiele zjem i mam coś stresującego do załatwienia. Następnym razem będzie lepiej[emoji846]
A co u ciebie jak się czujesz? Jak zarodki? Kiedy transfer? [emoji4]
@Czarna1985 Gratulacje!!!
Ja miałam właśnie telefon z kliniki. Z 3 zarodków 1 miałam transferowany w sobotę A reszta nie przeżyła. Także nie mamy mrozakow. Jakoś czuję, że ten transferowany też z nami nie zostanie. Jestem dziwnie o to spokojna...
Ja myslalam ze 6 tydz ale na usg mam wpisane 7 tydzien wiec sama nie wiem@Czarna1985 kochana możesz mi powiedzieć który to jest nasz tydzień ciąży?? Bo ja już się pogubiłam...
No bo to się liczy od dnia punkcji lub suplementacji progesteronu plus 2 tygJa myslalam ze 6 tydz ale na usg mam wpisane 7 tydzien wiec sama nie wiem
Ja myslalam ze 6 tydz ale na usg mam wpisane 7 tydzien wiec sama nie wiem
Ja myslalam ze 6 tydz ale na usg mam wpisane 7 tydzien wiec sama nie wiem
A tygodnie nie sa liczone od poczatku ostatniego cyklu czyli od ostatniej miesiaczki ? Nie wiem czy przy in vitro to sie czyms rozni ale normalnie wlasnie tak lekrz wylicza tygodnie.
Woow, a ja nie wytrzymalam i sobie zrobiłam właśnie test który pokazuje tygodnie ciąży i pokazało mi 2-3 tydzieńDziwne...
Jesli robilas Clearblue to 2-3 tyg oznaczaja tygodnie od zaplodnienia a nie tydzien ciazy![]()