reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Roxii, a co u Ciebie??? Zginęłaś, przepadłaś bez śladu i od listopada cisza. Kiedy planujesz następne podejście?
Dzięki u mnie powoli do przodu;-) Nie odzywałam się bo nic w sumie się nie działo, ale podczytuję was od czasu do czasu:tak: Do crio podchodzę już niedługo, aktualnie jestem w trakcie przygotowań, od 2 lutego biorę zastrzyki wyciszające i od niedawna tabsy na wzrost endo. W czwartek mam kolejną wizyte w klinice, jak wsio będzie ok to wyznaczą datę transferu:-) A jak u Ciebie???
Widziałam że duzo dziewczynek zafasolkowało w ostatnim czasie, wszystkim serdecznie gratuluję, a za resztę mocno trzymam kciuki;-)

reklama
Roxii, u mnie na razie zastój. czekam na lepsze czasy i w okolicach sierpnia, początek września mam nadzieję, że podejdę kolejny raz do IVF.
Trzymam kciuki za Twoją czwartkową wizytkę :-) Daj znać, koniecznie, kiedy będziesz miała transfer.

Kinga malinowa też jest super :-) i zielona, takie wiosenne kolory ... ja lubiłam szczególnie włosy mieć czerwone, był nawet czas,że mój szef w salonie mawiał jak mnie widział: "żeby na ciebie patrzeć potrzebuje okulary przeciwsłoneczne" :-D:-D:-D to były czasy :rofl2:

Lawendowy_sen - mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze :-D Ciuszki ciążowe są śliczne :-);-)

Gotadora - ja bardzo lubię żywe kolory. Zawsze pozytywniej nastrajają do życia. Włosy w swoim czasie miałam w różnych kolorach ( w tym marchewka prawie :-D). Teraz już uspokoiłam się z eksperymentami takimi.

A ja dzisiaj miałam smaka na winko czerwone i wypiłam aż pół lampki.

Kinga, mnie sie podoba morska, to taki moj kolorek ;-)

Roxii, fajnie,ze jestes ponownie na naszym forum. :tak: Trzymam juz teraz mocno kciuki za czwartkowa wizyte i za pomyslne crio. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy wiecie gdzie we Wrocławiu robi się progesteron, żeby był w ten sam dzień wynik? Bo w Diagnostyce trzeba czekać na następny dzień na wynik.

Do góry