reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

MajaS zauważyłam,że w postach masz swoją stopkę - jak u góry wejdziesz w link "ustawienia" to po prawej w menu znajdziesz "edytuj sygnature" i tam wklej swoją stopkę, wtedy zawsze "sama" będzie się pojawiać w postach

reklama
Kinga w Synevo na Ostrowskiego wyniki są w ciągu 2-3h, ale z parkowaniem masakra. W Diagnostyce robiłam rano i wieczorem ok 20-stej był wynik.

dziewczynki proszę o pomoc, mianowicie w 11 dniu cyklu(dzisiaj)dostałam lekkiego krwawienia i nie wiem co się może dziać. W styczniu dostałam takiego samego(mniej więcej też w blisko owulacji)krew na bieliźnie i w śluzie utrzymywał się prawie do okresu więc poszłam do lekarza i powiedział mi że to zapalenie jajników,leżałam w szpitalu 4 dni brałam antybiotyki, w lutowym cyklu krwawień nie miałam, a w tym mi się znowu pojawił, a w tym cyklu miałam podchodzić do ciro:( w poniedziałek miałam jechać do lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok,a w czwartek miał być transfer.....po prostu zgłupiałam,jeszcze bardziej przestraszyłam.....co o tym myślicie?

Dzięki dziewczyny za kciuki, dam znać w czwartek jak będę wiedziała cos więcej:tak:
Lawendowy to życzę Ci żeby szybko zleciało do kolejnego podejścia;-)

Mgiełka ja niestety też nie potrafię nic poradzić, już za chwilę będzie poniedziałek i dr na pewno Ci wyjaśni, może tak jak Kinga pisze to nic groźnego i wszystko pójdzie zgodnie z planem za co bardzo trzymam kciuki &&&&

luli nawet mnie nie strasz. Kurczę czemu tak jest ,że jak się czeka to klapa , a jak nie to przyłazi kiedy chce, a przeważnie wcześniej . A ja sie chyba do psychologa wybiore...jeszcze @ nie mam, ale za to imiona dla bobasów obu płci i owszem....świruję już:tak:
olo2012 a u jakiego lekarza jesteś?
Dzięki Bogu za Was wszystkie bez wyjątku, wreszcie mam się komu pożalić ;-)

reklama
Czesc Dziewuszki,:-)

Mgielka, ja niestety tez nie pomoge. Najlepiej jak Twoj lekarz CIe zobaczy.Dobrze,ze wizyte masz juz jutro.Moze to skutek uboczny brania jakis lekow???Trzymam kciuki ,aby to nie bylo nic groznego.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzis rano, zaspana, zrobilam sikanca i wyszla dosc szybko druga,gruba kreska ufffff
ale jutro i tak bedzie pikawa sercowa.

MILEJ NIEDZIELI!!!!!!!

Do góry