reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej...no i po punkcji......pobrali 9 jajeczek w tym tylko 6 pelnych....teraz czekam na wiesci czy chlopaki meza dzialaja czy sie opierniczaja mam nadzie ze sa pracowite tak jak ich wlasciciel...haha....

Cześć dziewczyny. Dzięki za kciuki :) Byłam na becie, ale wynik dopiero jutro. Trochę zaczynam wymiękać ze strachu - jednak jakaś tam nadzieja jeszcze się zawsze tliła a jutro będzie czarno na białym....

ma-mi -jak twoja betka ??? bo ja tu zaraz jajko znoise jak sie nie odezwiesz dziewczyno !!! trzymam OGROMNIASTE kciuki :):):):)
lena31 - nic się ni martw , 6 to całkiem nieźle , ja tez miałam tyle z czego 5 mi zostało a po dwóch nieudanych próbach już...a może jeszcze 3 :)
ewelina125- obyś płakała ze szczęścia :) może to faktycznie hormonki juz działają :) ???

Dziewczyny,

chciałam Wam polecić bardzo fajny, ciepły i interesujący artykuł na temat in-vitro, który się ukazał w najnowszym "PORADNIKU DOMOWYM" pod tytułem "Bóg się cieszy z in-vitro". :)

reklama
Krakowianka - dzięki wielkie!! Brakuje w społeczeństwie ciepłych słów na ten temat. Jutro skoczę po wynik i przy okazji kupię Poradnik.
Ewelina- zmienne humory to u nas norma przy takim stresie, i tak Cię podziwiam, że zamierzasz czekać do piątku z badaniem :) Będzie dobrze!!
Dodora- jak Ty zamierzasz znieść jajko to co ja zniosę?? - Od razu kurę albo lepiej strusia ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry