Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Co się dzieje
? Jest mi z tego powodu bardzo przykro. Trzymajcie się kobitki. Jestem z Wami.Laski przestańce trzymać kciuki BETA=0. To tyle w temacie![]()
hej
EWELINA- strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć, to jest jakaś masakra
LUSIA- dzięki za troskę,co u Ciebie?
dziewczyny, mój lekarz mówił że obniżająca się kosmówka na tym etapie ciąży nic nie znaczy, bo później może się podnieść, a jak nie, to będzie łożysko przodujące.....najważniejsze że nie plamie, bo to znaczy że kosmówka się nie odrywa.....powiem wam że senność w środku dnia przechodzi, mdłości też, to co się nie zmieniło to pryszcze, zmęczenie,mleczarnia boli, a dzisiaj strasznie mnie ciągnie brzuchol, no i na wadze przybieram bo apetyt dopisuje (zaraz będe się toczyć hahahahaha) w piątek jade na usg do mojego lekarza-mam nadzieje że wszystko ok!a w sobotę mam usg prenatalne i mam nadzieje że będzie widać czy chłopczyk czy dziewczynka--trzymajcie za nas kciukasy!!!!!!