annemarie
Fanka BB :)
Ja mialam teraz decapeptyl przed transferem.Niestety, potrzebują mnie na miejscu.
Też już kiedyś słyszałam o tym decapeptylu. Tak Was trochę wypytuję bo lubię wiedzieć o co pytać lekarzy. Nie lubię tylko słuchać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam teraz decapeptyl przed transferem.Niestety, potrzebują mnie na miejscu.
Też już kiedyś słyszałam o tym decapeptylu. Tak Was trochę wypytuję bo lubię wiedzieć o co pytać lekarzy. Nie lubię tylko słuchać
Ja mialam non stop wdety i nawet nue wiedzac ze jestem w ciazy juz mnie spodnie uciskaly.Nic nie pomagaloDziewczyny mam pytanie. Czy mialyscie tez wzdecia i wzdety brzuch po transferze? Dzis mam 2dpt. Zastanawiam sie co pic lub brac, zeby je troche zmniejszyc
Jak to sie robi ? Tzn nie cisnelas tak ze ci oczy na czolo zachodzily ???Ja to jeszcze bałam się tym brzuchem napinać, wciągać i w ogóle nim ruszać. Nawet w toalecie starałam się ,,lekko" załatwiać
![]()
Miałam na myśli, że zanim szczepienia coś zmienią to minie bardzo dużo czasu. A ja czasu nie mam więc nie liczę na nie.W tamtym sezonie latem się uspokoiło, może teraz też nie będzie tak źle. Dlaczego szczepienia nic nie zmienią?
No a tego sie nie da zatrzymac co nieHahahahahtakie rzeczy zawsze znajda idealny moment
Teraz jeszcze dodatkowo mam takie "dzwieki" po lutinusiewczoraj zaaplikowalam i poszlam do sklepu. Dobrze, ze nikt obok mnie nie szedl bo rozne dzwieki sie ze mnie wydobywaly
![]()
To nadzieja jestJa mialam non stop wdety i nawet nue wiedzac ze jestem w ciazy juz mnie spodnie uciskaly.Nic nie pomagalo![]()
Jeśli komórki są dojrzałe to jest ok. Ja też połowę miałam niedojrzałych , trochę taki mój urok. Jednak wszystkie się zapłodnily czyli 8. Dwie padły po 3 dobie, 4 padły w piątej dobie. Dwie blastki się ostały. Lekarz przedłużył stymulację o jeden dzień.Dziewczyny zadam teraz debilne pytanie ale naprawdę nie wiem.
Otóż mam zawsze późne owulacje, około 18-19dc. A jak mnie stymulowali to punkcja zawsze była około 13-14dc. Czy przy tak późnych owulacjach ta punkcja nie powinna być troszkę później? Czy to kompletnie nie ma znaczenia bo przecież takie dawki leków. Bo za każdym razem mam dużo jajek ale zawsze połowa niedojrzała
Ano ruskie. Odkrylam ze we wsi obok mam ruski sklep i maja ruski ser bialy, praktycznie jak nasz. ROK NIE JADLAM! Wiec stary kupil i dlatego byly drozdzowki z serem i dzis pierogi [emoji16]Boszzzzz, powiedz jeszcze że ruskie...
Jeszcze nad tym pracujeJej,opowiadaj ,ktore kliniki,maja plan naprawczy na Ciebie?
No nie ma opcjiNo a tego sie nie da zatrzymac co nie![]()
![]()
![]()