reklama

Kto po in vitro?

Zuzia, usunęłam grupę, bo dziewczyny wolą podawać daty tutaj na forum.
Myślałam, że jak będzie w jednym miejscu, to po prostu będzie nam wygodniej. Ale widać źle myślałam :tak:

reklama
lawendowy sen tak u siebie w klinice znaczy tam gdzie się leczymy swojej się jeszcze nie dorobiłam :-D zawsze możesz się wybrać na małą wycieczkę na śląsk zahaczyć o dietetyka i przy okazji wpaść do mnie na kawkę.. zapraszam :-)

agapl - GRATULUJE!!!!!!! Udalo sie!!! Powodzenia kochana. Ile mialas podanych zarodkow moze u Ciebie tez blizniaki????
roxii - kiedy podchodzisz do kolejnej proby??? Powodzenia!!!
Zagladam do was od czasu do czasu ale nie dam rady wszytskiego przeczytac w takim tempie tu piszecie :-):-):-)
Ja dziekuje radze sobie swoetnie, powiem szczerze ze myslalam ze z blizniakami bedzie gorzej ale trafil mi sie pakiecik kochanych dzieci. Od drugiego miesiaca przesypiaja mi cale noce wiec jakos funkcjonuje. Poczatki byly ciezkie. Porod nielatwy, pobyt w szpitalu wyczerpujacy ale co tam najwazniejsze ze chlopaki cale i zdrowe. Kazdej z was zycze wkrotce nieprzespanych nocy.

Zusia wizytę będę miała w piątek czyli 15, może już będzie wiadomo co dalej:)

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

reklama
TeQila kochana nie zaczynaj tak myśleć ...licz do przodu nie wstecz , bo będziesz myśleć do końca życia i liczyć jak ja:-( Moj synek kończyłby w tym roku podstawówkę , ale może w nowym zdrowym ciałku urodzi się na moje urodziny w przyszłym roku:-) i tego się trzymam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry