reklama

Kto po in vitro?

A właśnie jeszcze jedno. Gdzieś wyczytałam, że dieta wysokobiałkowa zapobiega hiperce. Czy to prawda?

Nie wiem czy dieta wysokobialkowa pomoze... Ja sie nastawialam na to ze bede hiperke miec i stosowalam sie do diety no i polam 3 litry wody dziennie. W dniu transferu hiperki nie bylo :) ale przyszla wraz z beta i mam ja od 6 dpt do teraz czyli 27dpt no i sie nie zapowiada ze szybko minie. Jestem na L4 do konca marca i juz mnie dr nastraszyla ze mi przedluzy... Ja w sumie nie wiem czy sie da hiperki uniknac dieta i woda... Chyba nie. Mi 2 razy sie nie udalo z tym ze przy 1ej ciazy wraz ze spadkiem bety hiperka mi minela w 2dni. Dla mnie moj wielki brzuch byl wyznacznikiem tego ze jestem w ciazy ;) jechalam na bete mniej zestresowana... To jedyny plus tego. Jakby co to pytaj.... Ja sie czuje jak hiperkowy ekspert mimo tego ze zawsze mogloby byc gorzej :P

reklama
Hi girls :-)

i ja Wam życzę przepięknego Dnia Kobiet!

url-14.jpg

Cześć Wspaniałe Kobiety
Z okazji naszego święta życzę nam spełnienia marzeń. I to chyba wystarczy:-D

Dzięki za dopisanie do kalendarza.

Jak na złość @ nie przylazła o czasie (czyli wczoraj). To jest niesamowita złośliwość losu normalnie! Ona mnie nigdy nie zawodzi i przyłazi punktualnie nieproszona. Akurat teraz musi się spóźniać! O ironio! Myślę, że to dlatego, że w styczniu (myśląc, że dostanę to dofinansowanie) zaczęłam brać tabletki anty (żeby w razie czego być przygotowana). Dofinansowania nie dostałam, skończyłam opakowanie, dostałam @ i zapomniałam o sprawie. Więc obecny cykl jest tym pierwszym naturalnym po tabletkach, a wiadomo, że w takim cyklu mogą się zdarzyć zawirowania. No i się zdarzyły. Wrrrrrr..... :angry:Zła jestem. Bo małpiszon wisi na włosku normalnie, jest tuż, tuż - czuję to.

Były ostatnio na forum rozsyłane fluidy @. nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale WYSYŁAJCIE, przyjmę każdą ilość:tak:

8 marzec - dzisiaj trzymamy kciukasy za Ikasie - wizyta w klinice przed udanym IVF - &&&&&&&&&&&&&&&

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

Kochane kobietki dzisiaj nasze swieto - zycze wszystkim abysmy jako kobietki zawsze znaly swoja WIELKA WARTOSC!!! Pamietajmy ze jestesmy wielkie i niepokonane:) I zycze wszystkim aby do listy dzisiejszego swieta w przyszlym roku doszlo tez inne 26 maja - dzien Matki:) Wszystkiego najlepszego

"Kobieta ma tyle siły, że zadziwi mężczyzn... Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości. Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce się jej płakać, płacze gdy się cieszy i śmieje gdy sie boi. Jej miłość jest potężna. jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta..."

witajcie dziewczyny. A mnie dziś pobolewa podbrzusze a to 5 dpt i zaczynam się martwić... w dodatku muszę jechać do lekarza, bo moje przeziębienie przeradza się w coś paskudnego, co nie daje funkcjonować. w nocy myślałam ze się udusze, flegma w gardle, do tego opuchnięte gardlo, migdały, masakra... :( cos czuje ze mój organizm nie da rady bez antybiotyku :(

Wiesz moja koleżanka całą ciążę chodziła z bólem gardła i katarem :) Podobno na początku ciąży to bardzo częsta przypadłość :)

Wczoraj na innym wątku tego forum koleżanka przypomniała słowa swojego męża - pozwolę sobie tutaj zacytować, bo naprawdę są piękne...

Pamiętam, że jak my się staraliśmy... miesiące mijały i miałam strasznego doła...
zapytałam męża:
"dlaczego my tak długo czekamy na dziecko?"
odpowiedział:
" dlatego, że Bóg wybiera dla nas kogoś wyjątkowego"

Pamiętajcie o tym:-) Oby nie brakło sił do walki

Kinga za Ciebie to już trzymam kciuki,że hoho , palce bolą ale tak czekam na Twoją betę, niemal jak na swoją! a że jesteś u kosmetyczki, będziesz mieć gości to aż zazdroszczę ;-) kciuki trzymam cały czas &&&&

i dla Was Kochane - Kinga, Zuzia ( trzymam kciuki za wysoką bete!!!! &&&&&) i Fusun wysyłam moje fluidki

url-2.gif

lawendowy,zuzia ja to mam nadzieje latem już z ciązowym brzuszkiem chodzic :-D postanowiliśmy z mezem zainwestować w diete która poprawia plemniczki i pomaga w zagniezdzeniu maluchow same pyszne i zdrowe produkty jak np. chleb orkiszowy :szok:

TeQuila - no to trzymam kciuki zeby dietka przyniosla super efekty, wspaniale jajeczka, zolnierzyki a wszystko zakonczylo sie zdrowym rozowym bobaskiem:)

Dagnes78 - oj bidulko ale cie rozlozylo masz racje idz do lekarza jesli juz tak kiespko - zycze zdroweczka:)

Gotadora - sliczna fotka z tymi brzyszkami:) No a fluidki lapie mocno:) Milego dnia

Fusun - to tak to jest z ta malpa @ - jak ma sie pojawic to robi psikusy ale jak czujesz ze jest tuz tuz to napewno sie zaraz pojawi - u mnie zawsze dzialalo jak pogrozilam testem ciazowym;-) jak tylko pozmyslalam zeby zrobic testa zaraz jedza przylazila

Lilonka - ja lapie garsciami twoje fluidki ciazowe - jutro mi i Kindze sie baaaardzo przydadza:))))) I przepiekne slowa o tym czekania na dzidziusia az mi lezki polecialy - mysle ze to prawda

Kinia - zagladnij jeszcze do nas przynajmniej bede wiedziec ze tez masz stresik:) Jutro mocno &&&&&&

reklama
ah dziewczyny... mi 8 marca zawsze kojarzy się z tulipanami ... mój Tata zawsze w tym dniu przywoził tulipany dla mnie i dla Mamy, dla mnie oczywiście mniejszy bukiet, ale zawsze będę to pamietać... ostatnio 24 lata temu, jak ten czas szybko mija

url-15.jpg

Lilonka co powiedział mąż koleżanki - przepiękne!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry