reklama
Molla
Fanka BB :)
Hola. Ty moja prawie rówieśniczko, gdzieś zginęłam na tej liście.......
a sama nie umiem robić wpisu...
jestem atechniczna...poprostu kołek ze mnie.....
a tak wogóle Hola jak się czujesz? Myślałam o Tobie jakoś dzisiaj. Właśnie piorę firanki, juz ledwo łażę, ale zobaczyłam, że jesteś i musiałam spytać....

jestem atechniczna...poprostu kołek ze mnie.....
a tak wogóle Hola jak się czujesz? Myślałam o Tobie jakoś dzisiaj. Właśnie piorę firanki, juz ledwo łażę, ale zobaczyłam, że jesteś i musiałam spytać....

Molla mów kiedy mam cię dopisać;-).
U mnie na razie nic się szczególnego nie dzieje. jajniki troche pokłuwają, dziś trochę mnie ciągnęło jak przed @ i tyle. czekam cierpliwie i modlę się żeby wszystko było dobrze :-)
U mnie na razie nic się szczególnego nie dzieje. jajniki troche pokłuwają, dziś trochę mnie ciągnęło jak przed @ i tyle. czekam cierpliwie i modlę się żeby wszystko było dobrze :-)
Molla
Fanka BB :)
Hola, ochłonęłam delikatnie, choć jeszcze do mnie nie dociera, że przystępuje niedługo-o ile wyjdzie do ivf. Do wczoraj marzyłam, i nie wierzyłam, że jeszcze w tym roku bym przystąpiła do zabiegu,
Quinnie dziękuję
wszystkie tutaj mamy jedno marzenie i robimy wszystko, ile tylko sie da by pomóc osiągnąć marzenie
choć szczerze powiedziawszy coraz mniej w to wierzę i jakoś oswajam się z myslą, że może nigdy....:-(
Quinnie dziękuję

reklama
Podziel się: