reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a poza tym to Molla bardzo się cieszę, ze i u ciebie wreszcie cos cię ruszyło . takie historie jak twoja dają nadzieje i pokazuja ze musimy wierzyc, iż wreszcie doczekamy sie naszych maluszkłów :tak::tak::tak:

Hola. Ty moja prawie rówieśniczko, gdzieś zginęłam na tej liście.......:sorry2:a sama nie umiem robić wpisu...
jestem atechniczna...poprostu kołek ze mnie.....
a tak wogóle Hola jak się czujesz? Myślałam o Tobie jakoś dzisiaj. Właśnie piorę firanki, juz ledwo łażę, ale zobaczyłam, że jesteś i musiałam spytać....:happy2:

Molla mów kiedy mam cię dopisać;-).
U mnie na razie nic się szczególnego nie dzieje. jajniki troche pokłuwają, dziś trochę mnie ciągnęło jak przed @ i tyle. czekam cierpliwie i modlę się żeby wszystko było dobrze :-)

Hola, ochłonęłam delikatnie, choć jeszcze do mnie nie dociera, że przystępuje niedługo-o ile wyjdzie do ivf. Do wczoraj marzyłam, i nie wierzyłam, że jeszcze w tym roku bym przystąpiła do zabiegu,
Quinnie dziękuję:happy2: wszystkie tutaj mamy jedno marzenie i robimy wszystko, ile tylko sie da by pomóc osiągnąć marzenie:tak: choć szczerze powiedziawszy coraz mniej w to wierzę i jakoś oswajam się z myslą, że może nigdy....:-(

zycze miłego wieczorku i spokojnej nocki....ide do Meżusia ogladac z nim epoke lodowcowa 3- troche sie posmieje, to zawsze pomaga na czarne mysli, które kłębią mi sie w głowie :sorry2: kolorowych...

reklama
Hola!!! Jak Cie ciągnie to gites, jajniki powinny boleć, gdy powiększa się ciałko żółte, ja wierzę, że tym razem się uda.

Do góry