reklama

Kto po in vitro?

Kamryn trzymam mocno kciuki za pęcherzyki, na pewno urosną :tak:
Tequila na tvn style ?? aj, zapomniałam na śmierć
Quinnie nie martw się punkcja to nic strasznego,nie chciałam znieczulenia ogólnego i coś mi tam dali bo czułam się jak pijana przez 30 minut ale nic nie bolało może mnie tam coś zakuło ze 3 razy podczas pobierania jajeczek po punkcji też nawet dobrze się czułam a czy chodzić do pracy to zależy jak stresująca albo fizyczna to chyba lepiej wolne sobie załatwić ;-)

reklama
ok super dziewczyny-dzieki za odpowiedz ! a wiec widze ze trzeba bedzie pomyslec o urlopie, bo narazie nie chce brac L4 zeby w pracy nikt sie nie dowiedział, bo jak wyczuja co sie swieci to obawiam sie zwolnienia :zawstydzona/y:

Quinnie to wszystko zależy od Twojej pracy i samopoczucia po. Ja pamiętam, że chciałam tego samego dnia po punkcji do pracy iść. Mimo krzyków rodziny nie wypisałam pacjentów. Niestety musiałam to zrobić, bo na wypis czekałam chyba 3 h i czasowo się nie wyrobiłam. Ale następnego dnia o godzince 9 byłam już w pracy. Z lekka obolała, ale jakoś mi to nie przeszkadzało.

9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
11 marzec Quinnie owocne jajkobranie 14.20)
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec Quinnie udany transferek
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacja
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka

Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

lkasia na pewno wyhodujesz dużo pęcherzyków :-) po tym świństwie clo gorzej się czułam niż po tych wszystkich zastrzykach hehe na clo x2 ledwo 1 pęcherzyk miałam też się bała że zle zareaguję na stymulację na pierwszym usg to aż oczy zamknęłam :-) bo sobie pomyślałam jak będzie z 5 to będzie dobrze a było 22

doskonale Cię rozumiem, Quinnie. Mialam ten sam problem. Zwolnienia z pieczatka kliniki nie mogłam pokazać. Wzięłam od zwykłego gina. Ale przynajmniej te 7 dni po transferze weź wolne. To wtedy mniej więcej zarodek zaczyna się zagnieżdżać. Lepiej się przecież wysypiać i czekać w spokoju niż harować. Jeszcze jest dom przecież i mąż ;) to się tak mówi, ale po takiej dawce hormonów Twoj organizm będzie przemęczony.

reklama
Alessia u mnie z tym zwolnieniem od innego lekarza nie jest tak łatwo :no: niestety w DE zwolnienie musi wystawic lekarz lub klinika w której sie lecze....no ale nie ma co sie zastanawiac i wybiegac w przyszłosc _ jakos to bedzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry