Kinga,sparalizowala mnie Twoja wiadomosc. :-
-
-(Tak mocno wierzylam,ze tym razem sie uda i bedziesz sie cieszyc upragnionym macierzynstwem. Zycze Tobie i Twojemu mezusiowi wytrwalosci i sily. Moze ta dietka i odprezenie psychiczne sprawi,ze natura Was mile zaskoczy,czego zycze z calego serca.
reklama
Alessia2
Początkująca w BB
mysle, ze nie ma sie co martwic dlugim protokolem. mnie uskrzydla juz sam fakt, ze się coś robi i coś się dzieje. najgorsza jest dla mnie ta bezczynność i to czekanie. Jak ja zniosę te 3 miesiące? Bo myśle, że mój gin się do tego przychyli. Wszędzie piszą o przerwie i konieczności regeneracji organizmu. Mnie zabija czekanie na działanie.... Może razem z Wami będzie mi łatwiej 

alessia to co piszą w necie to jedno a to co mówi i jak postępuje lekarz drugie, nie sugeruj się dziewczynami i opisami w necie ,nie gdybaj, na wizycie razem ze swoim lekarzem ustalicie plan działania który będzie najlepszy dla ciebie, w leczeniu niepłodności nie ma regół,kazdy przypadek jest inny!
Alessia2
Początkująca w BB
na pewno masz rację. Wszystko się wkrótce wyjaśni. Szkoda, że nie ma się gina na każde swoje zawołanie, aby rozwiewał każdą naszą wątpliwość o każdej porze dnia i nocy ;-) bo potem się zamęczamy pytaniami.
Znalazłam fajną stronkę, niestety po angielsku ale dodaje otuchy :-)
The Truth About Trying - Redbook
The Truth About Trying - Redbook
Alessia2
Początkująca w BB
jasne - mam dobrego lekarza i mam do niego pełne zaufanie, ale przecież to jest "tylko" ich praca i gin ma też swoje życie. Po to są wizyty i konsultacje, żeby swoje wątpliwości rozwiewać. Na tym polega ich praca. No chyba, że trzeba coś ustalić na poczekaniu, albo się coś nagłego dzieje - to co innego - piszę smsy lub dzwonię. A w międzyczasie tyle się tłucze pytań po głowie, a na wizytę trzeba grzecznie czekać 

reklama
Alessia2
Początkująca w BB
hej Ikasia. Nie wiem, czy masz krótki z antagonistą czy bez. Ale to chyba tak wygląda, że po podglądanku lekarz decyduje o ewentualnej zmianie/zwiększeniu dawki lub momencie włączenia antagonisty (leku blokującego pękanie pęcherzyków).
Podziel się: