Kinga tak mi przykro....:-( trzymaj się kochana. Dobrze że wieczorem wychodzisz, zapomnisz o tym wszystkich chociaż na chwilę
Ikasia achhh tak !! chyba najpiękniejszy prezent jaki można dostać na gwiazdkę
Alessia Jak jest dobra klinika to nie ma co zmieniać i kombinować bo to zawsze dodatkowy stres nowi lekarze itp itd. Niestety nie mam możliwości żeby przyjechać do Polski na dłuższy czas a wiele bym oddała żeby u nas podchodzić do ivf
a właśnie dziewczyny, czy wasi panowie brali antybiotyki przed punkcją ?? Bo mojemu kazali pić przez 10 do dnia punkcji Zinadol 250 raz dziennie
a nie robili żadnego posiewu ani nic, nawet badań nowych nie robili tylko robione w 2009 i to im wystarczyło po co ten antybiotyk ? wiecie coś na ten temat ?
Ikasia achhh tak !! chyba najpiękniejszy prezent jaki można dostać na gwiazdkę

Alessia Jak jest dobra klinika to nie ma co zmieniać i kombinować bo to zawsze dodatkowy stres nowi lekarze itp itd. Niestety nie mam możliwości żeby przyjechać do Polski na dłuższy czas a wiele bym oddała żeby u nas podchodzić do ivf
a właśnie dziewczyny, czy wasi panowie brali antybiotyki przed punkcją ?? Bo mojemu kazali pić przez 10 do dnia punkcji Zinadol 250 raz dziennie