reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kinga tak mi przykro....:-( trzymaj się kochana. Dobrze że wieczorem wychodzisz, zapomnisz o tym wszystkich chociaż na chwilę
Ikasia achhh tak !! chyba najpiękniejszy prezent jaki można dostać na gwiazdkę:happy2:
Alessia Jak jest dobra klinika to nie ma co zmieniać i kombinować bo to zawsze dodatkowy stres nowi lekarze itp itd. Niestety nie mam możliwości żeby przyjechać do Polski na dłuższy czas a wiele bym oddała żeby u nas podchodzić do ivf
a właśnie dziewczyny, czy wasi panowie brali antybiotyki przed punkcją ?? Bo mojemu kazali pić przez 10 do dnia punkcji Zinadol 250 raz dziennie :szok: a nie robili żadnego posiewu ani nic, nawet badań nowych nie robili tylko robione w 2009 i to im wystarczyło po co ten antybiotyk ? wiecie coś na ten temat ?

reklama
Zuzia, Kinga co za okropny dzień:-:)-:)-(przykro mi bardzo kochane, brak słów:-( tulam was mocno i życzę dużo siły do dalszej walki......
Ikasia cieszę sie, że u ciebie dobre wieści i już niedługo zaczynasz, trzymam kciuki za udana stymulację.

milagros ​ale myślałam ,że wyniki badań maja jakiś wpływ

U mnie wyniki zadecydowaly o dlugim przy pierwszym podejsciu, mam amh ok. 4 i PCOS. Mialam hiperke stad zmiana protokolu na krotki i tez mam hiperke. Krotszy jednak byl lepszy bo i tanszy i wiecej oocytow bylo... Ale nie wiem wlasciwie czy to mialo znaczenie czy nie...

Hej, masia :)
ja mam amh 0,33 - b. niskie.
sara - z tymi antybiotykami to się zgadza. ja w sumie mialam krótki protokół, ale już miesiąc wcześniej zaczęłam brać leki. Witaminy, bromergon na obniżenie prolaktyny, acard, encorton. No i oboje mieliśmy dawkę antybiotyków+osłonowych leków. Prewencyjnie - żeby podleczyć stany zapalne i żeby się wzajemnie nie zarażać, bo wiadomo, że normalnie współżyliśmy. Może też aby w nasieniu nie było bakterii. nie wiem, bo żadnego posiewu u nas też nie robili.

Alessia ufff to mnie uspokoiłaś teraz, bo ekspert z bociana napisał że on nie wie po co ten antybiotyk i zaniepokoiłam się trochę jak widać co lekarz to inna metoda

Dziewczyny - u nas w Poznaniu to ogólnie jest chyba tak, ze dziewczyny z pcos i tendencja do hiperki ida długim protokolem z wyciszaniem na poczatku. Dziewczyny którym hiperka raczej nie grozi (niskie amh, wysokie fsh) maja krotki protokol. ja mialam z antagonistą (cetrotide).

reklama
Do góry