Witam dziewczynki w zaśnieżoną niedzielę
Zuzia i Kinia cholernie mi przykro

nawet nie wiecie jak bardzo

Cały dzień wczoraj o was myślałąm a nie miałam jak wejść na neta bo byłam na urodzinkach u swojego chrześniaka, cudowny dzieciak

Za to wieczorem wiadomości tak mnie zwaliły z nóg że się załamałam i wyłam z 30 min, aż mnie mąż nakrzyczał że się tak przejmuje i że nie powinnam, ale on tego nie rozumie....
Jeszcze ciężką noc miałam bo obudziłam się o 3 do łazienki i się rozespałam a póżniej głód dał o sobie znać, nie wiem dlaczego nigdy taka głodna nie jestem:/ A jeszcze dzisiaj przede mną ciężki powrót do domu 200 km, a śnieg pada jak cholera.......
Nowe dziewczynki na forum witam serdecznie ale standardowo się nie cieszę(bo nie powinnyście wogóle mieć takich problemów!!)
Wiecie co tak mnie wzięło na myślenie i tak sobie myślę że po co zapładniają wszystkie komórki żeby zamrażać i robić crio, które jest praktycznie wogóle mało skuteczne:/
Avocado i Hola wy też podchodziłyście do crio? Proszę przypomnijcie....Jak się w ogóle czujecie? Ja oprócz pieczenia w podbrzuszu nie czuje nic, ale ono nie zawsze też jest, poza tym jestem głodomorem od 3 dni, i bolą mnie już porządnie piersi,a i do łazienki częściej biegam, ale jak dla mnie to wszystkie te objawy są standardowe do okresowych, co cykl tak mam, więc nic nowego:/
Pozdrawiam dziewczynki!!