reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wysyłam Wam garść pozytywnej energii i życzenia udanej niedzieli.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4887695.jpg

reklama
Czesc Dziewuszki,

MILEGO DNIA I DUZO SLONECZKA
!!!!

Dagnes, duzo zdrowia dla mezusia!!!

Mnie sie dzis snilo,ze moja siostra zakupila na allegro hihihi sprzet do robienia usg i robila mi je kilka razy dziennie ,zeby wiedziec,czy z bobaskiem wszsytko ok. Wyliczyla ,ze ma 10cm i ,ze bedzie dziewczynka :-D

Witam dziewczynki w zaśnieżoną niedzielę:(
Zuzia i Kinia cholernie mi przykro:(nawet nie wiecie jak bardzo:(
Cały dzień wczoraj o was myślałąm a nie miałam jak wejść na neta bo byłam na urodzinkach u swojego chrześniaka, cudowny dzieciak:)
Za to wieczorem wiadomości tak mnie zwaliły z nóg że się załamałam i wyłam z 30 min, aż mnie mąż nakrzyczał że się tak przejmuje i że nie powinnam, ale on tego nie rozumie....
Jeszcze ciężką noc miałam bo obudziłam się o 3 do łazienki i się rozespałam a póżniej głód dał o sobie znać, nie wiem dlaczego nigdy taka głodna nie jestem:/ A jeszcze dzisiaj przede mną ciężki powrót do domu 200 km, a śnieg pada jak cholera.......
Nowe dziewczynki na forum witam serdecznie ale standardowo się nie cieszę(bo nie powinnyście wogóle mieć takich problemów!!)
Wiecie co tak mnie wzięło na myślenie i tak sobie myślę że po co zapładniają wszystkie komórki żeby zamrażać i robić crio, które jest praktycznie wogóle mało skuteczne:/
Avocado i Hola wy też podchodziłyście do crio? Proszę przypomnijcie....Jak się w ogóle czujecie? Ja oprócz pieczenia w podbrzuszu nie czuje nic, ale ono nie zawsze też jest, poza tym jestem głodomorem od 3 dni, i bolą mnie już porządnie piersi,a i do łazienki częściej biegam, ale jak dla mnie to wszystkie te objawy są standardowe do okresowych, co cykl tak mam, więc nic nowego:/
Pozdrawiam dziewczynki!!

Wpadam tylko na chwileczkę żeby życzyć miłego dzionka pełnego pozytywnych myśli mimo tego iż na dworze jest tak paskudnie że z pod kołdry nosa lepiej nie wyciągać, ale już za kilka dni zawita na dobre wiosna i będziemy z naszymi brzucholami chodzic na spacerki i cieszyc się słoneczkiem ;)

Witam mile Panie:)

Troche mnie tu nie bylo,internet pojawial sie i znikal-anomalia pogodowe niestety.

Cofnelam sie wstecz do postow i bardzo mi przykro ZUZIU I KINGO ze i tym razem wam sie nie udalo.
Nie znajduje slow pociechy bo wiem jak to strasznie boli!Chodowanie nadzieji a potem jej utrata:(
:-(
Ja jestem w zwiazku ponad 16 lat i takze sporo przeszlam-poronienia,stymulacje,endometrioza,,,w sumie ponad 17 razy lerzalam w szpitalu na cos zwiazanego z podwoziem:)
Sa dni kiedy nic sie nie chce,i takie kiedy zrywamy sie jak oparzone aby rozpoczac cos na nowo!
Wierze ze po tych smutnych dniach wroca sloneczne i pelne energii rozpoczniecie nowa droge o staranie sie!!!!!Trzymam kciukaski!!!

Dzisiaj rozpoczynam stymulacje;)
Wizyte z anestezjologiem mam jutro po 16,we wtorek pierwsze usg i rozmowa co dalej z moja gin.
Zaczynam z Gonalem a w 6 dniu jego wstrzykiwania startuje z Cetrotide.
Dopisze sie niesmialo do waszej listy:)

9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
11 marzec Quinnie owocne jajkobranie 14.20)
11 marzec Sylwia1985 wizyta przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
12 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!

13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec Quinnie udany transferek
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacja
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
21 marzec Ikasia początek owocnej stymulacji
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzecaneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec mistralka owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

Milej i slonecznej niedzieli!!!!!!!!!!!

mgiełka skąd przekonanie że crio jest nieskuteczne?? niektórzy lekarze w ogóle nie robia transferów świezynek tylko crio bo uważają ze jest bardziej skuteczne! poza tym dzieci z crio sa inteligentniejsze :-D

Mistralka trzymam kciuki za twoją stymulacje i przyszłe maleństwa:)
Tequilka tak po prostu czuję z tym crio, wnioski wysnułam na podstawie przeżyć dziewczyn i wysnułam takie wnioski po prostu.
Avocado po takim śnie na pewno będzie dobrze, mi się chyba też śniło cos w rodzaju szukania bety ale dobrze nie pamiętam, mam nadzieje że to nasze jedzenie to bardzo dobry znak :D

reklama
Witam, dziewczyny!

Trzymam kciuki za wszystkie czekające na wyniki i stymulujące się! Mam nadzieję, że po mojej wizycie u gina(będzie w kolejnym tygodniu) też się dopiszę do listy i będziemy razem odliczać do kolejnej próby.
Avocado - dobrze, że masz jakiekolwiek objawy. Ja nie mialam żadnych i się nie udało. Ale wiem też, że to może nic nie znaczyć. Może jestem z tych, co nie będą miały żadnych objawów :) a Ty z tych, co wcześniej będą czuły.

Mam pytanko do tych, które podchodziły kilka razy: jak wyglądał wasz cykl po nieudanym in vitro? Była owulacja? Czy jajniki były tak "rozgrzane", że produkowały szybko i dużo pęcherzyków czy też może wszystko było po staremu? Ja mam okres właśnie i czuję dziwne pobolewanie nie tyle brzucha ile jajnika właśnie. Jestem ciekawa czy czasem jajnik mi nie zwariował. Wolałabym, żeby nie pracował jak szalony tylko oszczędzał siły do kolejnej stymulki.

Do góry