Hej dziewczynki, pojawiam sie sporadycznie, bo albo brak sil albo czasu, u mnie nic sie nie dzieje-jem swoje suplementy,tablety i czekam wiec straszne nudy
czasami z doskoku was podczytam ale tyle jest nowych dziewczyn ze ojojojo

,
gratuluje zaciazonym-
agapl i gotadora WOW:-), szczegolnie
gotadora poszla szeroko

przykro mi ze sie ciagle komus nie udaje ale niestety tak to jest, taka jest nasza natura, nie kazde jajo jest ok i w naturze tez tak sie dzieje bo gdybysmy mialy miec ciaze z kazdego jajeczka to bylaby niezla jazda, nie tylko to sie liczy ale stan zdrowia, odpowiedni moment itp, tak jak wiele razy mowilysmy na tym forum, to jest loteria, pewnie ze mozna pomagac i wspomagac ale czasami zabraknie tego czegos i nie wychodzi, sama staralam sie duzo lat i wiele porazek przezylam ale teraz peta mi sie tu pod nogami efekt crio i jezeli ktos ma watpliwosci to rozwiewam-z crio sa mega fajne bobasy tak jak ze swiezynek, a wiec walczymy glowy do gory, czasami trzeba troche poczekac a na tym forum w koncu zajdzie kazda w ciaze-nie ma innej mozliwosci

aha
avocado wiesz co z ta twarza to cos jest, ja po transferze wyslalam mojej mamie zdjecie i nie powiedzialam wtedy ze juz jestem po transferze a ona mi przez telefon ze wydaje jej sie ze jestem w ciazy

, nie chce cie nakrecac ale matki maja instynkt-sama sie przekonasz ze tak jest:-)
aha i pozdrawiam babeczki z wielkopolski-to moja ukochana kraina podziemnej pomaranczy ale od lat jestem na wygnaniu ;-), i tu pozdrawiam babeczki z niemiec-niestety nie doradze w sprawie in vitro w niemczech bo mam negatywne doswiadczenia i robilam w czechach
no dobra lece
pozdrawiam
hope:-)