reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wogóle witajcie wszystkie w ten niedzielny szary dzionek-przynajmniej u mnie pogoda do kitu. Sorki, że się nie przywitałam, ale w robocie jestem, odrabiam tą wizytę piątkową, jestem dziś trochę zakręcona, niedospana i na chwilkę weszłam, co u Was? -Jak zwykle zresztą:tak::-)

Molla, u mnie wielki powrót zimy. Szaro, buro i ponuro i do tego śnieg sypie i nie zanosi się, żeby chciał przestać.
A myślałam, że to już jest bliżej wiosny.

stylowi_pl_zwierzeta_httpkwejkplobrazek1699448_4886645.jpg

No i zima wróciła :-(, siedzę i grzeję się przy kominku.

Mc Dusia
witaj, fajnie, że się ujawniłaś :-). Dostaniesz tu od nas na pewno dużo wsparcia, pozytywnej energii i fluidków ciążowych.

McDusia,witaj wsrod nas. DObrze,ze jestes kolajna dziewczyna ,ktora odwazyla sie wyjc "zza kszakow";-). Aktywne uczestnictwo na forum jest bardziej wspierajace. Zycze powodzenia na crio.

Avocado, mysle,ze skoro mama cos widzi w Twoich oczach, to kto jak kto ale mamy sie nie myla:-).

Mistarlka, owocnej stymulacji&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

McDusia witaj:-) dobrze zrobiłas ujawniając się, dziewczyny są tu super i zawsze służą dobrą rada i wsparciem w najcięzych chwilach:tak: Ja jako tako funkcjonuje tylko dzieki twmu forum i dziewczyneczkom:-) Trzymam kciuki za twoje crio, tym razem musi się udać!!!!!!!
Adus dzięki, ja trzymam kciuki za twoje usg, z maluszkiem napewno wszystko jest ok i ładnie sobie rośnie;-)

reklama
Mc Dusia witaj

Ja mam dzisiaj kolejny dobry dzionek...okazqło się, że teściowie wspomoga nas w in vitro...finansowo...

Jak bylam dzisiaj w galerii handlowej to poszlam sobie do Smyka...i ogladałam te wszystkie cudności....wózki.....aż się rozmarzyłam

Czy my jutro a kogoś kciukasy trzymamy?:)

Do góry